Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 27 Nisan 39. bölüm fragmanı yayınlandı! CeyCey’in bir sözü izleyicileri mest etti!

Erkenci Kuş 27 Nisan 39. bölüm fragmanı yayınlandı! CeyCey’in bir sözü izleyicileri mest etti!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında beğeniyle izlenen Erkenci Kuş dizisinin 27 Nisan Cumartesi günü ekrana gelecek olan 39. bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 39. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İzleyenlerin çok beğendiği fragmanda CeyCey’in halleri izleyiciler tarafından çok beğenildi. CeyCey’in çığlığı ve komik hali özellikle dizinin takipçilerinin çok hoşuna gitti.

Fragmanda Sanem ve Can’ın sarılmaları, Sanem’in kitabının Amerika’da yayınlanacak olmasının yanı sıra, Can’ın Sanem’in elbisesinin fermuarını çekme sahnesi dikkat çekecek.

Erkenci Kuş 38. bölümde neler yaşanmıştı?

Emre ve Leyla’nın evlenmesi annelerini hastanelik eder. İkisi de bu durumu başta kabullenemez ve çocuklarına tavır alırlar. Can ve Sanem anneleri ve kardeşleri arasında denge kurmaya çalışır. Mevkıbe her şeyin usulüne göre yapılmasını isteyince, Emre ve Leyla, Can ve Sanem’den yardım ister.

Balayı, kına hazırlığı da dahil her şeyle Can ve Sanem ilgilenir ve arada fikir ayrılıklarına düşerler. Bu arada Hüma’nın bu evliliği kabul etmeye niyeti yoktur, bir yandan da Can ve Sanem’in arasını bozmak için plan yapar ve Yiğit’ten yardım ister. Acaba başarılı olabilecek midir?