Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş ama çok geç kaldı! 44. bölüm bir türlü yayınlanmayınca izleyici isyan etti! Yeni bölüm ne zaman?

Erkenci Kuş ama çok geç kaldı! 44. bölüm bir türlü yayınlanmayınca izleyici isyan etti! Yeni bölüm ne zaman?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, 2 haftalık bir ara vermek durumunda kaldı. Yayın günü de değişince izleyicisi için beklemesi zor bir süreç oluştu.

Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları Erkenci Kuş’un, bu hafta neden ekranda olmadığı sorusu hala sosyal medyada soruluyor.

Geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlayan dizi, sezon boyunca da devam etmişti.

Erkenci Kuş’un bu yaz da ara vermeden yayına devam edeceği de bir süre önce açıklanmıştı. Yaz dizisi olarak başlayan dizi, sezon dizisi oldu ama bu yaz da yayınlanmaya devam edecek.

Geçtiğimiz hafta bir kısa bir mola veren ve yayınlanmayan dizinin, bu hafta ekranda olması bekleniyordu. Yayın günü Cumartesi’den Salı’ya alınınca 11 Haziran olarak 44. bölüm tarihi verildi.

Erkenci Kuş ama çok geç kaldı! 44. bölüm bir türlü yayınlanmayınca izleyici isyan etti! Yeni bölüm ne zaman? 8

Ancak aradan geçen süre içinde yayınlanan 2. tanıtımda 18 Haziran tarihi verildi. İzleyici, neden bir hafta daha ileri atıldığını anlamaya çalıştı.

Can Yaman’ın instagram hesabından yaptığı paylaşımla durum ortaya çıktı.

Dizinin gelecek hafta 11 Nisan’daki yayınının neden ertelendiği ile ilgili gelen sorulara Can Yaman, yapımcı Faruk Turgut’un paylaşımını yayınlayarak yanıt verdi.

Turgut, “Erkenci Kuş dizisinin değerli seyircileri, 11 Haziran’da dizimizin yayını, Türkiye-İzlanda milli maçı ile aynı güne denk gelmesi sebebiyle 18 Haziran’a ertelenmiştir. Bu değişiklikten ötürü özür dileriz” açıklamasını yaptı.

İşte o açıklama:

Erkenci Kuş ama çok geç kaldı! 44. bölüm bir türlü yayınlanmayınca izleyici isyan etti! Yeni bölüm ne zaman? 9