Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş ara mı verecek? Can Yaman ile ilgili durum ortaya çıktı!

Erkenci Kuş ara mı verecek? Can Yaman ile ilgili durum ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, geçtiğimiz yaz başlamış ve sezonda da devam etmişti.

Sürpriz bir kararla bu yaz da yoluna durmadan devam edeceği öğrenilmişti. Dizinin takipçileri, yaz sezonunda bir sürpriz yaşadı ve bir hafta ara verilmesi beklenen dizi, tam 3 hafta ara verdi ve günü değiştirilerek Salı akşamları ekrana gelmeye başladı.

Bu aranın ardından yeniden başlayan dizinin bu hafta da 46. bölümü ekrana gelecek.

Bir süre önce Erkenci Kuş dizisinin Ocak ayına kadar kesintisiz devam edeceği ve Ocak ayında Can Yaman’ın askere gideceği öğrenilmişti.

Bu kez gelen bir haber ise şaşırttı. Şu sıralar pek çok dizinin jönleri teker teker bedelli askerlikten yararlanarak vatani görevlerini yaptı ya da yapmaya hazırlanıyor.

Erkenci Kuş ara mı verecek? Can Yaman ile ilgili durum ortaya çıktı! 7

Bu isimler arasında son olarak Çarpışma dizisinde oynayan Alperen Duymaz, Sen Anlat Karadeniz’de oynayan Ulaş Tuna Astepe, Çukur dizisinin Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, Tek Yürek’in oyuncusu Hilmi Cem İntepe ve Hercai’de oynayan Akın Akınözü de bedelli askerlikten yararlandı.

Bir bedelli askerlik haberi de Can Yaman’Dan geldi.

Oyuncunun Temmuz’un ikinci haftasında 21 günlük askerliğini yapmak için birliğine teslim olacağı haberi medyada yer aldı.

Dizinin takipçileri, Can Yaman’ın yokluğunda Erkenci Kuş’a ne olacağı sorusunu soruyor.

Ancak Yapım firması tedbiri çoktan almış görünüyor! Hikaye gereği Can uzaklaştırılmayacak.

Dizinin stoklu çekimlerini yaptığı medyadaki haberlerde yer almakta. Yani Can Yaman askerdeyken çekilen bölümler yayınlanacak.

Askerliğinin bitmesinin ardından da yeniden sete dönecek.

Bir başka merak edilen konu ise Can Yaman’ın uzun süredir uzattığı saçı ve sakalı ne olacak? Askere giderken kesilen saçı ve sakalına, dizi çekimlerine geri döndüğünde nasıl bir çözüm bulunacağı merak konusu.

Hikaye gereği saçını ve sakalını kesmiş gibi mi gösterilecek bunu da izleyip öğreneceğiz…