Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi çok büyük bir duyarlılık sergiledi!

Erkenci Kuş dizisi çok büyük bir duyarlılık sergiledi!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş, 35. yeni bölümüyle 23 Mart Cumartesi yani bu akşam izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı, müthiş uyumlarıyla da diziyi sürükledikleri Erkenci Kuş, hayvanseverlerin gönüllerini fethedecek bir bölümle geliyor.

Kadıköy Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Erkenci Kuş dizisi oyuncuları önemli bir mesaj verdi.

Star’ın sevilen dizisi “Erkenci Kuş”un bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünden bazı sahnelerin çekimleri Kadıköy Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti.

Dizinin başrol oyuncuları Can Yaman (Can) ve Demet Özdemir (Sanem), reklam şirketlerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kadıköy Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Barınaktaki hayvanlarla vakit geçiren ekip

Erkenci Kuş dizisi çok büyük bir duyarlılık sergiledi! 7

“Satın alma, sahiplen” mesajı ile de örnek davranış sergilediler.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaryosunu Aslı Zengin, Banu Zengin Tak’ın paylaştığı “Erkenci Kuş” yeni bölümüyle bu akşam, 20.00’de Star’da.