Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi hayranları sıkı durun, Demet Özdemir spoiler verdi!

Erkenci Kuş dizisi hayranları sıkı durun, Demet Özdemir spoiler verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tema Vakfı yararına 60 bin çocuğun doğa eğitimi alması için “Umut Yeşertiyoruz” projesi kapsamında ünlü oyuncular NTV ekranında Sezen Aksu şarkıları seslendirmişti.

Erkenci Kuş dizisinin Sanem’i Demet Özdemir, organizasyona katıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Uçankuş TV’ye konuşan Demet Özdemir, “Çok güzel bir gece, beni davet ettikleri için kendimi şanslı hissediyorum. İnşallah devamı gelir, sadece bir gün olmaz.Çocukların doğa sevgisine ihtiyacı var. Bence güzel bir geceydi. Kendimi şanslı hissediyorum” açıklamasında bulundu.

Erkenci Kuş dizisiyle ilgili soruları da yanıtlayan Demet Özdemir, dizinin sezon arası vermeyeceğini açıkladı.

Özdemir, “Çok güzel sürprizler var. 40. bölüm bomba bir bölüm. 1 yıl zaman aşımından sonra Sanem ile Can’ın aslında nasıl evrildiklerini, aslında bu aşkla tekrar nasıl baş edecekleri konu olacak. Biz çok heyecanlıyız. Yepyeni bir iş heyecanı var” diye konuştu.

“Partneriniz değişir mi?” şeklindeki soruya ise “Böyle sürprizler olmaz herhalde. Tutmuş bir çifti bozmaz kimse” diye konuştu.

Sanem ve Can’ın bambaşka hallerinin ekrana geleceğini belirten Demet Özdemir, dizide çok farklı gelişmeler yaşanacağının işaretlerini vermiş oldu.

İşte Demet Özdemir’in açıklamaları: