Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile Demet Özdemir büyük risk aldı!

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile Demet Özdemir büyük risk aldı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yeni dizisi Erkenci Kuş, 26 Haziran Salı akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin fragmanları hem ekranda hem de dijital ortamlarda sürekli yayınlanmakta…

26 Şubat 1992 Kocaeli doğumlu olan Demet Özdemir’in No 309 başarısında sonra yeniden bir yaz dizisi ile ekrana geliyor olması dikkat çekici… No 309 dizisinde 2 sezon boyunca Lale olarak izlediğimiz Özdemir, bir süre yüzünü dinlendirdikten sonra yeni bir yaz dizisinde daha başarı peşinde koşacak.

2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisindeki Aylin karakterinden bu yana 9 yapımda yer alan Özdemir, müthiş bir çıkış yapmayı başarmıştı.

8 Kasım 1989 doğumlu Can Yaman da yine geçen sezon Dolunay isimli yaz dizisiyle ekrana gelmişti. Yaman, bu dizide Özge Gürel ile başrolde yer almıştı.

2014 yılında Gönül İşleri dizisinde Bedir olarak izlediğimiz Can Yaman, sonrasında İnadına Aşk ve Hangimiz Sevmedik dizileriyle popülerliğini artırmıştı.

Peki genç ve kısa sürede yükseliş sergileyen iki oyuncunun başrolündeki Erkenci Kuş dizisi başarılı olabilir mi?

Öncelikle ikilinin birbirlerine uyumunun çok iyi olduğu gözlemlenmekte…

Bu nedenle dizinin şimdiden +1 puan aldığını söyleyebiliriz.

Dikkat edilecek bir başka nokta ise, yaz dizisinde rol almayı seven ikilinin aslında Erkenci Kuş ile büyük bir risk de aldıkları gerçeği. Zira, yaz dizisine başlayan bir oyuncu yeni sezon projeleri için teklif almayacaktır. Dizi de iyi gitmez ise yeni sezonda farklı bir projede yer alabilme ihtimali az olacaktır.

İZLEYİCİLER NE DİYOR?

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile Demet Özdemir büyük risk aldı! 7

İzleyici yorumlarına bakıldığı zaman karamsar bir tablo görüyoruz.

“En fazla 10 bölümde biter, hep aynı konu ve hep aynı sözler” ifadelerini kullanan bir izleyici, eleştirisini ortaya koymakta. Fragmanlara bakarak diziyi beğendiğini söyleyen izleyiciler de bulunuyor.

Dizi hakkındaki olumsuz yorumların olumlu yorumlardan daha fazla olduğu dikkatimizi çekti.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

26 Haziran günü ekrana gelecek ilk bölümün alacağı reyting büyük önem taşıyor. Yaz ekranında zaten az sayıda yapım olacağından Erkençi Kuş dizisinin izleyicilerin merakını çekmesini bekliyoruz.