Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisi en çok Afra Saraçoğlu’nun yüzünü güldürdü

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi en çok Afra Saraçoğlu’nun yüzünü güldürdü

tarafından ker_def
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu’nun bir sözü dikkatinizi çekmiştir.

Afra hanım, şöhret olmanın hayatına ekstra bir etkisi olmadığını söylemekte…

2 Aralık 1997 doğumlu olan Saraçoğlu, 2016 yılında Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in başrolünde yer aldığı İkinci Şans filminde Çiçek karakteriyle ortaya çıkmıştı.

Filmden sonra Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakterine hayat veren Saraçoğlu, bu rolle birlikte şöhretin kapılarını açtı.

Dizi final yaparak veda etti ama Saraçoğlu, bu yapım sayesinde çok daha geniş kitleler tarafından tanındı, ayrıca oyunculuğunu geliştirme fırsatı elde etti.

Son olarak Kötü Çocuk filminde Kayla rolünü canlandıran Saraçoğlu, hayatının değişmediğini anlatmak için şöhretin hayatına ekstra bir etkisinin olmadığını söylemekte.

Afra Saraçoğlu, önünde uzun bir yol olduğunu, kalıcı bir oyuncu olmak için bu yolu emin adımlarla yürümek istediğini açıkladı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi en çok Afra Saraçoğlu'nun yüzünü güldürdü 7

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Saraçoğlu’nun yeni sezonda ekrana dönüş yapıp yapmayacağı henüz belli değil.

Ancak ismini duyuracağı yeni bir film projesi var.

Yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı ‘Aşk Bu Mu’ isimli filmde, Afra Saraçoğlu bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olan böbrek hastası ‘Gülüm’ karakterine hayat verecek.

Saraçoğlu’nun filmdeki partneri ise Vatanım Sensin dizisindeki Ali Kemal karakteri ile tanınan ve bu sezon da Çukur dizisinde Celasun olarak izlediğimiz Kubilay Aka olacak.

İki genç oyuncunun da birbirlerine benzer bir yanları var.

Aka ve Saraçoğlu, henüz kısa bir süre önce hayatımıza giren iki genç oyuncu, ancak başarılarıyla adlarından söz ettirmeyi de başarırken hızlı yükselişleri de dikkat çekiyor.

İki genç oyuncunun hayranları şimdi merakla bu ikilinin sürpriz projesini bekliyor.