Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın içinizi ısıtacak bir gülüşü var!

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın içinizi ısıtacak bir gülüşü var!

tarafından ker_def

Demet Özdemir ve Can Yaman, Erkenci Kuş dizisiyle müthiş bir çıkışa imzalarını attı. Yaz dizisi olarak başlayan yapım, yeni sezonda Star TV’nin en önemli kozlarından birisine dönüştü. Ancak artık Salı akşamları değil Cumartesi günleri izleyicilerle buluşacak. Dizinin 12. bölümü de 22 Eylül Cumartesi akşamı Star TV’de yayınlanacak. Şu ana kadar ekrana gelen 11 bölüm çok iyi reytingler almıştı. Hatta son bölüm 8 bandını aşıp 9 reyting bandına gelmişti. Gün değişikliğinin diziye nasıl etki edeceği de merak konusu…

Diziden hoş sahneler Youtube’da yayınlanmakta. Videodan Can Yaman’ın en güzel gülümsediği anları izleyebilirsiniz…

Peki 11. ve son bölümde neler yaşanmıştı?

Sanem ve Can Aşkı Engelleri Aşabilecek mi?

“Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem’in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can’la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.

Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe.

Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

İşte 12. bölüm 2. fragmanı: