Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde denize giren Can Yaman ve Demet Özdemir’in başına gelmeyen kalmamış!

Erkenci Kuş dizisinde denize giren Can Yaman ve Demet Özdemir’in başına gelmeyen kalmamış!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de ekrana gelen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un bir sahnesinde neler yaşandığını, dizinin yönetmeni Çağrı Bayrak anlattı.

Bayrak En Güzel Bölüm isimli programa konuk oldu ve 11. bölümdeki o sahneyi anlattı.
Can Yaman ve Demet Özdemir’in baş rolünde oynadıkları Erkenci Kuş dizisinin 11. bölümünde Sanem sahilde yalnız yürürken denize giriyor ve Can da arkasından denize girip onu şaşırtıyordu.

Can’ı gören Sanem, “Siz gerçek değilsiniz” diyerek denizden koşarak çıkıyordu. Can, “Havada karada her yerde kaçıyorsun, suda da mı kaçıyorsun” diye peşinden koşarken, Sanem de “Can bey gelmeyin” diye bağırıyordu.

Can ve Sanem’in yakınlaştıkları bu sahneleri izleyici de çok sevmiş ve ekran başında hem duruma çok gülmüş hem de yakınlaşmalarına sevinmişti.

Erkenci Kuş dizisinde denize giren Can Yaman ve Demet Özdemir'in başına gelmeyen kalmamış! 7

İkilinin tam öpüşecekken araya Deren’in girmesi ve ‘Can’ diye bağırmasıyla o anlar da son bulmuştu.

İşte bu sahnenin kamera arkasında çok zor anlar yaşanmış.

Dizinin yönetmeni Çağrı Bayrak, denizde yaptıkları çekim sırasında çıkan fırtınadan dolayı, bu sahneyi çekerken çok çaba harcadıklarını anlattı.

Bayrak, tüm hazırlıkların sahne öncesinde yapıldığını, belirterek şöyle konuştu:

“Can ve Sanem denize girecekler, birbirlerine yaklaşacaklar böyle bir sahne vardı. Her şey güllük gülistanlıktı ama bir anda kara bir bulut geldi. Birden dalga fırtına, o kadar zorlandık ki sahneyi çekerken. Can ve Demet yan yana duramıyor, dalga geliyor götürüyor. Kamerayı koyuyoruz olmuyor, traktör çektik, römorklar çektik, jimmy’ler falan ama ne denediysek olmadı. Çok zorlandık.”

İşte 11. bölümdeki o sahne: