Ana sayfa Dizi Haberleri Bu gidişle Gülperi dizisindeki Şeyma, Şirin ve Vedat’ı da geçecek!

Bu gidişle Gülperi dizisindeki Şeyma, Şirin ve Vedat’ı da geçecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’nin yeni dizisi Gülperi ile yıllar sonra ekrana dönen Ece Sükan, hızlı bir giriş yaptı dizilere! O kadar hızlı ki oynadığı karakterle şimdiden herkesin öfkesini kazanmayı başardı!

Dizide her hafta kötülük seviyesini yükselten Şeyma, yine saçma sapan bir olayla tepki topladı.

Kocası Kadir’i Gülperi’den kıskanan Şeyma, öyle bir plan yaptı ki neresinden tutsanız elinizde kalacak gibi!

Gülperi’nin kapıcılık yaptığı binadaki arkadaşı Neslihan’ı kullanarak onu kovdurmak istemesi, ilginç bir planı devreye sokmasına da neden oldu.

Apartman toplantısında Gülperi ile ilgili olumsuz olarak ne söylenirse söylensin yine de bunun kolay olmayacağını farkeden Şeyma, kötü bir oyun oynadı.

Bedriye’in Neslihan’ın evine gidip, toplantıyı sorduğu sırada onun evinde misafir olan Şeyma, çok çirkin bir planı devreye soktu.

Bedriye’yi takip eden Şeyma, onun bir kolyesini kuyumcuda bozdurduğunu öğrendi.

Hemen Neslihan’a gidip iki arada bir derede masanın üstündeki kolyesini aldı ve gidip kuyumcu ile anlaştı. Değerinin iki katını vererek bu kolyeyi Bedriye’nin sattığını kolyeyi soracak kişiye söylemesini istedi.

Bu gidişle Gülperi dizisindeki Şeyma, Şirin ve Vedat'ı da geçecek! 7

Kolye vitrine konuldu ve Şeyma planını işleterek Neslihan’a haber verdi.

Neslihan, kuyumcuya gelip kimin getirdiğini sordu. Kuyumcu Bedriye’yi tarif edince Neslihan, hırsız olarak damgaladığı Bedriye ve Gülperi’den intikam almak istedi.

Gülperi evde yokken evi boşalttırdı ve eşyaları kapı önüne yığdırdı. Eve gelen Gülperi, durumu görünce yığılıp kaldı oraya. Şeyma ise kötülüğün zirvesinde hayli mutlu tavırlarıyla izleyicinin de tepkisini almayı başardı.

Şeyma’nın bu ucuz oyununa izleyici büyük tepki verdi. Öncelikle kuyumcunun böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini düşünen izleyiciler, sahnenin saçma olduğunu söyleyip eleştirdiler.

Kadir’in durum ortaya çıkınca gidip kuyumcunun kamerasını inceleyip olayı kolaylıkla ortaya çıkarabileceğini söyleyerek Şeyma’nın planının çok saçma olduğunu, klişe olduğunu paylaştılar sosyal medyada.

Şeyma’nın bu kadar düşüncesizce ve bu kadar çirkin bir oyun oynayacak kadar kalpsiz bir kişi olmasına isyan eden izleyiciler, bakın sosyal medyada neler neler söylediler: