Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Mevkıbe, Hüma’ya fena posta koyacak!

Erkenci Kuş dizisinde Mevkıbe, Hüma’ya fena posta koyacak!

tarafından zk zk

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in oynadığı Erkenci Kuş dizisinin Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 35. bölümünde Sanem’in annesi Mevkıbe, Hüma’yı çok fena azarlıyor.

Televizyongazetesi/Detay

Dizinin yeni bölümünden 2. tanıtımda Hüma, için için Can ve Sanem’i ayırma planları yaparken yeni oyunlar peşinde koşuyor.

Sanem’in ailesini yemeğe davet eden Hüma, yemekte Mevkıbe’ye “Ben böyle görgüsüzlük görmedim” deyince kıyamet kopuyor!

Sanem ve Can’ın mutluluğu için yemeğe giden Mevkıbe, bu sözler üzerine kendisini tutamayıp Hüma’ya “Bir dakika, bir kere sen ana olsaydın, şu çocuğa bu akşam, bunu yaşatmazdın” diyerek tepki verip yemeği terk ediyor.

Sinirlerine hakim olamayan Mevkıbe’nin bu davranışı Sanem’i çok üzerken, Hüma da istediği sonuca ulaşmış oluyor.

Can ve Sanem’i ayırma planları yapan Hüma, Mevkıbe’nin hışmına uğruyor ama karlı çıkıyor.

Mevkıbe, eve geldiğinde Hüma için “Ben yaşadığım sürece o kadın benim dünürüm olamaz, ne bu kapıdan, ne oradan, ne bacadan bu eve giremez” sözleriyle Sanem’i çok üzerken, iki aşığın geleceği de yine belirsizleşiyor.

Erkenci Kuş dizisinde Mevkıbe, Hüma'ya fena posta koyacak! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Can ve Sanem aşkı yeniden alevleniyor.

Can ve Sanem kötü günleri artık geride bırakmıştır aşklarına kaldıkları yerden daha da mutlu bir şekilde devam ederler.. Can’ın Balkanlara gitmemesi ve Sanem’le barışmaları şirkette Hüma dışında herkesi çok mutlu eder. Bu arada ajans ve yayınevi birlikte sosyal sorumluluk projesine katılır. Fakat Can son anda Yiğit ve Polen’i devre dışı bırakır. Bu arada Hüma da boş durmaz, Polen etkili olamayınca başka planlar yapmaya başlar ve ailelerin de katılacağı bir yemek organize eder.