Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Sanem adeta mors oluyor!

Erkenci Kuş dizisinde Sanem adeta mors oluyor!

tarafından ker_def
Star TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un 33. bölümünden ön izleme yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Sanem, kalan eşyalarını almak için ofise geliyor ama kıyafetiyle ve havalı yürüyüşüyle ofisteki herkesi bir anda etkilemeyi başarıyor.

Ceycey, Sanem’in Can’ı etkilemek için yaptığı bu hareketleri görüp, “Can burada değil” dediğinde Sanem, hiç ilgilenmiyormuş gibi davranıyor.

Erkenci Kuş dizisinde Sanem adeta mors oluyor! 7

O sırada Can ofise giriyor ve havalı bir yürüyüşle Sanem’e doğru geliyor. Ancak ona doğru gelirken bir anda kafasını çevirip gidiyor.

Sanem, Can’ın kendisinden hiç etkilenmediğini farkedince fena bozuluyor.

İkili arasındaki bu tavırlar ise eğlencelik sahneler ortaya çıkarıyor.

İşte 33. bölüm ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Can ve Sanem arasındaki kıskançlığın sonu nereye varacak?

Polen ve Yiğit’in kardeş olduğunu öğrenen Can ve Sanem çok şaşkındır. Yiğit’in aynı binaya taşınması ve Polen’in de kardeşi olmasından dolayı daha sık bir araya geleceklerdir. Sanem’in teklifi kabul etmesiyle Yiğit biran önce yayınevini faaliyete geçirir. Bu durum Can’ı iyice delirtir. Bu arada Yiğit’in de teşvikiyle Polen bir yemek kitabı çıkarmaya karar verir ve bununla ilgili çalışmaya başlar. Hüma da ona destek olmak için Polen’in yaptığı yemekleri sunmak üzere evinde bir organizasyon düzenler. Can ve Sanem arasında her geçen gün artan kıskançlığın sonu nereye varacaktır?