Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Sanem’in sözleri ayrı, gözleri ayrı konuşuyor!

Erkenci Kuş dizisinde Sanem’in sözleri ayrı, gözleri ayrı konuşuyor!

tarafından ker_def

Star TV’nin yaz ekranında müthiş bir başarı sergileyen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, 7. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Sanem ve Can’ın duygusal anlarına tanıklak eden izleyiciler bir ‘ohhh’ çekti. Zira bir türlü birbirlerine yakınlaşamayan ikili sonunda romantik anlarıyla izleyicileri mest etmeye başladı.

Bu romantik anların devamını 8. bölümde izleyeceğiz…

Demet Özdemir’in canlandırdığı Sanem karakterinin sözlerinin ayrı, gözlerinin ayrı konuştuğu romantik anlar bir hayli beğeni toplayacak.

Aşağıdaki videodan 8. bölüm ön izleme görüntülerini seyredebilirsiniz.

7 Ağustos Salı akşamı 7. son bölümüyle ekrana gelen Erkenci Kuş’ta Sanem Can’ı istemediğini söyleyince duygusal anlar yaşandı. Sanem, aşık olduğu Can’a karşı büyük bir vicdan azabı çekiyor,

Star TV’nin hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizisi Erkenci Kuş son bölümüyle yine seyirciyi ekran başına kilitledi. Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini, Ayşe Kutlu’nun senaryosunu üstlendiği Erkenci Kuş’un 7. bölümünde, Sanem, Can’a kumpas kuranı buldu bulmasına ama aynı anda kendisinin de istemeden de olsa bu kumpasın bir parçası olduğunu öğrendi. Aşık olduğu Can’a karşı büyük bir vicdan azabı yaşanayan Sanem, bu yüzden Can’a yakınlaşamıyor.

FİNAL SAHNESİNDE SANEM’DEN CAN’I ŞOKE EDEN SÖZLER

Son bölüm final sahnesinde ise Can’ın yakınlaşma çabalarına Sanem, ‘Peşimi bırakın. Beni tanımıyorsunuz bile. Kim olduğumu bilmiyorsunuz. Beni rahat bırakın. Sizi istemiyorum’ diye karşılık verdi. Duyduğu sözlerle şoke olan Can, ‘Sanem bunun şakası yok. Benimle oyun oynama. Git dersen hiç görmeyeceksin yüzümü’ dedi ve oradan ayrıldı.

Erkenci Kuş dizisinde Sanem'in sözleri ayrı, gözleri ayrı konuşuyor! 7

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin yayınlanan son bölümünde Can, Sanem’in kendisine aşık olduğunu duydu. Can, Sanem’in peşini bırakmadı. Yeni bölümde de ikili arasında çimlerin üstünde romantik anlar yaşanıyor. Can ve Sanem arasında yakınlaşma olurken, Sanem yine aşık olduğunu reddediyor.