Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde şaşırtan isim! Kim bu Yiğit? Kim oynayacak?

Erkenci Kuş dizisinde şaşırtan isim! Kim bu Yiğit? Kim oynayacak?

tarafından zk zk
Demet Özdemir ve Can Yaman’ı başrolünü oynadıkları Star TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un ön izlemesini görenler, “Yiğit kim?” diye sormaya başladı.

Sanem ve Can’ın aralarının limoni olduğu bölümde, Can, Balkanlar’a gideceğini öğrenen Sanem’in tepkisiyle karşılaşıyor.

Can’ın gitmesini istemeyen, ondan uzak kalmaktan ve başka birine tutulmasından korkan Sanem, olmadık bahanelerle Can’a yükleniyor. Hala Can’ın onu affetmesini bekleyen Sanem’e “Yiğit’in teklifini kabul edecek misin?” sorusunu yöneltiyor Can.

Sanem, “Hangi teklifini?” diye sorunca bir anda küplere binen Can, “Hangi teklifini olacak, iş teklifini. O adamın başka bir teklifi mi var, ahlaksız bir teklifi mi var?” diye bağırmaya başlıyor.

İşte ön izlemedeki bu sözler üzerine herkes şimdiden Yiğit’in kim olduğunu anlamaya çalışıyor.

Erkenci Kuş dizisinde şaşırtan isim! Kim bu Yiğit? Kim oynayacak? 7

Yiğit kim? Nereden çıktı? Sanem’i nereden tanıyor ve neden ona iş teklif ediyor? Henüz bu sorular yanıtını bulmadı ancak ortaya çıkan bu yeni karakterle ilgili bazı duyumlar da dolaşmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Erkenci Kuş kadrosuna dahil edildiği öğrenilen genç oyuncu Utku Ateş, Instagram hesabının hikaye bölümünden senaryo okumaları yaparken çektiği bir fotoğrafı yayınladı. Bunun üzerine Erkenci Kuş hayranları “Yiğit’i Utku Ateş mi oynayacak?” diye sormaya başladı.

İşte Erkenci Kuş 31. bölüm ön izleme: