Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde yeni karar; oyuncular durumu kabullendi! İzleyiciler çok şaşıracak!

Erkenci Kuş dizisinde yeni karar; oyuncular durumu kabullendi! İzleyiciler çok şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tema Vakfı yararına 60 bin çocuğun doğa eğitimi alması için “Umut Yeşertiyoruz” projesi kapsamında ünlü oyuncular NTV ekranında Sezen Aksu şarkıları seslendirmişti.

Bu isimler arasında Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ile Can Yaman da vardı.

Organizasyon öncesi Uçankuş TV’ye konuşan Can Yaman, bugünün set günü olmasına rağmen organizasyon için repo yaptıklarını dile getirdi.

Can Yaman, “Çok özel bir gece. Normalde bugün setimiz vardı ama repo olmasını sağladık ve çalışmama kararı aldık, sadece bu özel gece için. Demet de içeride. Çok heyecanlıyız. İlk defa bir sunuculuk deneyimimiz olacak. Böyle hayırlı bir iş için böyle bir tecrübe olması da bizim için kıymetli” açıklamasında bulundu.

Can Yaman, risk almamak için şarkı söylemediğini de belirtti.

Ünlü oyuncu, gözündeki rahatsız ile ilgili soru üzerine de şöyle konuştu: “Çok eski o. 2 bölüm gözlükle oynamıştım dizide, şimdi Allah’a şükür gayet güzel görüyorum. İki ay boyunca gözlerim görmedi, görmedi değil de çok flu bulanık gördü. Şimdi gayet iyi.”

YENİ İSİMLER, YENİ KARAKTERLER KATILIYOR

Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde 1 yıllık zaman atlaması olacağını ve imajların da değişeceğini vurguladı.

Yaman, “Bir tık sakallar uzuyor, daha darbedar bir halde, teknede yaşıyor. Gecen hafta yayınlanan bölüm sezon finali gibiydi. Cumartesi günkü bölüm de sezon başlangıcı gibi. Yeni karakterler geliyor, senaristimiz değişti. Yeni senaryo, yeni mekanlar, yeni imajlar. Erkenci Kuş bayağı yenilendi, harika geliyor” açıklamasını yaptı.

Sevinç Erbulak’ın diziye katıldığını ve yeni isimlerin de geleceğini aktaran Can Yaman, tatil planı olmadığını bunun sebebinin de Star TV’nin ve yapımcının dizinin devam etmesi yönünde karar alması olduğunu aktardı.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİNDE YENİ KARAR

Can Yaman, yazın ekranda olacaklarını ve durmadan devam ederek yeni sezona da yine durmadan devam ederek ilerleyeceklerini anlattı.

Can Yaman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yorgunluk var, tatilin iyi geleceğini düşünüyordum. Bu şekilde karar verildi, biz de ‘tamam’ dedik. Film çekecektim, çok güzel bir kaç teklif vardı.Ama Erkenci Kuş devam ettiği için maalesef onları askıya almaya karar verdim. Erkenci Kuş’un akıbetine göre onları değerlendireceğim.”

Ocak ayında askere gideceğini ve saçlar ile sakalların gideceğini ve bu duruma çok üzüldüğünü anlatan Can Yaman, İzmir Bornova’da askerliğini yapacağını anlattı.

En son lise yıllarında kısa saçlı olduğunu belirten Can Yaman, çok başarılı olduğu için de öğretmenlerinin de uzun saçlarına müsamaha gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Yaman, çok uzun süredir kısa saçlı olmadığını ve bedelli askerlik öncesi kısa saçlarının nasıl olacağını kendisini de çok merak ettiğini belirtti.

Can Yaman’ın tüm açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz: