Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisindeki Sanem’de bir gariplik var!

Erkenci Kuş dizisindeki Sanem’de bir gariplik var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin yeni yaz dizisi Erkenci Kuş, 2. bölümüyle ekrana geldi.

Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizi, 2. yeni bölümüyle Total’in zirvesine çıktı.

Dizi, Kiralık Aşk, Dolunay gibi dizilere benzetildi ancak yükselişini sürdürüyor.

Fakat diziyle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar, Sanem karakteri üzerinde yoğunlaştı.

Demet Özdemir’in No:309 dizisinden sonra ekrana döndüğü Erkenci Kuş’taki Sanem karakteri, çok saf olmakla eleştiriliyor.

Dizinin takipçileri sosyal medyada paylaştıkları mesajlarda “Sanem’in bu kadar saf olmasına sinir oluyorum, her gördüğünü unutmayan bir karakter nasıl bu kadar başarısız olabiliyor, bu kız daha nereye kadar beş yaşındaymış gibi davranacak. Vallahi sıktı, böyle salak bir kıza iki kardeşin aşık olacağına mı inanacağız iki üç bölüm sonra? Bu kız bu kadar zekiyken nasıl bu kadar saf davranabiliyor?” şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı.

Erkenci Kuş dizisindeki Sanem'de bir gariplik var! 7

Can Yaman gibi son derece karizmatik, akıllı, becerikli ve başarılı bir adamın bu kadar başarısız ve saf bir kıza aşık olabileceğine, izleyicinin inancı kalmıyor bu durumda.

Bir izleyici de “Emre’nin söylediklerini de bir sorgulasan artık diyorum!” yorumuyla Sanem karakterinin daha akıllıca davranması gerektiği görüşünü paylaşıyor.

Bir başka izleyici ise “Sanki 6 yaşındaymış gibi hareket ve davranışlar. Diziyi oyun bahçesine çevirdiler” ifadesiyle eleştirilerini dile getiriyor.

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bu arada yorumlardan dizinin tüm eleştirilere karşın beğenildiği de görülüyor. Yaz dizilerinin romantik komedi türündeki Erkenci Kuş dizisine, izleyicinin ilgisi de devam ediyor.

Gelecek bölümlerde Sanem hala böyle saf mı kalacak, Emre’nin her söylediğini sorgulamadan yapmaya devam mı edecek göreceğiz ancak karakterin bu tavırları, pek de gerçekçi bulunmuyor!

İşte 3. bölüm tanıtımı: