Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisi geliyor… Yayın tarihi belli oldu…

Ege’nin Hamsisi dizisi geliyor… Yayın tarihi belli oldu…

tarafından zk zk
TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni yaz dizisi Ege’nin Hamsisi için geri sayım başladı.

Yapımcılığını Köprü-Film, Ferhat Eşsiz’in üstlendiği, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı, Ege’nin Hamsisi dizisinin yayın tarihi sonunda belli oldu.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduracak olan ‘Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir ve Asuman Dabak, Eser Eyüpoğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Ege'nin Hamsisi dizisi geliyor... Yayın tarihi belli oldu... 7

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

16 Temmuz Pazartesi akşamı TRT 1’de yayınlanacak ‘Ege’nin Hamsisi’nin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındık ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

İşte ilk bölüm tanıtımı: