Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisine yeni katılan oyuncu merak konusu oldu

Erkenci Kuş dizisine yeni katılan oyuncu merak konusu oldu

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisine Yiğit karakteri ile giren Utku Ateş, büyük dikkat çekti.

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Star’ın sevilen dizisi Erkenci Kuş ekibine Utku Ateş, dahil oldu. ‘Yiğit’ karakterine hayat veren Ateş, Erkenci Kuş’un dün akşam ekrana gelen 31. bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Star’ın sevilen dizisi Erkenci Kuş’un ekibine yeni bir isim dahil oldu. Utku Ateş’in canlandıracağı Yiğit karakteri Sanem ve Can arasındaki dengeleri yeniden şekillendirecek. Londra’dan İstanbul’a yeni bir yayın evi açmak için dönen Yiğit ve Sanem’in tesadüfi karşılaşması, Sanem’in en büyük hayallerinden birini gerçekleştirme yolunda umutlarını yeşertecek.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın kaleme aldığı Erkenci Kuş her cumartesi saat 20.00’de Star’da.

Erkenci Kuş dizisine yeni katılan oyuncu merak konusu oldu 7

Utku Ateş kimdir?

1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde tamamladıktan sonra Craft Atölye Oyunculuk Eğitimi ve Akademi 35.5 Sahne Sanatları’nda Oyunculuk Eğitimi almıştır.
2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisi ve Pek Yakında sinema filmi ile oyunculuğa adım atmış; daha sonra Poyraz Karayel, Çilek Kokusu ve Aile İşi dizilerinde rol almıştır.

Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ gibi isimlerin yer aldığı Hayat Sırları dizisinin kadrosunda Murat karakterini canlandırmıştır.