Ana sayfa Dizi Haberleri Fatih Harbiye dizisinin Neriman ve Macit’inin bir sırrı ortaya çıktı! Kadir Doğulu’dan itiraf gibi söz!

Fatih Harbiye dizisinin Neriman ve Macit’inin bir sırrı ortaya çıktı! Kadir Doğulu’dan itiraf gibi söz!

tarafından ker_def

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun bu sözlerine mest olur!

Ünlü çift Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, örnek birliktelikleriyle ünlüler dünyasının beğenilen çiftlerinden…

Kadir Doğulu şu sıralarda TRT1 ekranında yer alan Vuslat dizisinde Aziz karakterine hayat veriyor. Neslihan Atagül ise en son geçtiğimiz sezon Dip isimli internet dizisinde yer almıştı.

Kara Sevda ile dünyanın farklı coğrafyalarında hayranlara sahip olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun aşkları bir başka…

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’e ilk görüşte aşık olduğunu itiraf etti!

Çiftin 2013 yılında Fatih-Harbiye dizisinde birlikte rol aldığını ve dizinin setinde tanıştıklarını hatırlatalım. Dizi aşıkları 2014 yılında birlikte set dışında birlikte görüntülenmeye başlamış ve sonrasında da aşklarını ilan etmiş ve 2016 yılının Temmuz ayında da evlenmişlerdi.

Milliyet Cadde’de Ali Eyüboğlu’na konuşan Kadir Doğulu, ilk tanışmalarında hissettiklerini şöyle anlattı: “Birçok defa aşık olduğumu sanmıştım ama Neslihan’la (Atagül) karşılaşana kadar… Neslihan’la aynen böyle oldu. İnsan eğer bir duyguyu tecrübe etmezse, varlığından haberdar olmaz. Yaşayana kadar ‘ilk görüşte aşk’ nedir bilmiyordum ve inanmıyordum.”