Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş, izleyenleri şoka soktu! Gerçek olamaz!

Erkenci Kuş, izleyenleri şoka soktu! Gerçek olamaz!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları Star TV’nin yeni dizisi Erkenci Kuş, 24 Temmuz Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek.

4. bölümüyle Total ve AB’nin zirvesine oturan, tekrarlarıyla 2. sırada yer alan ve sosyal medyanın da zirvesine çıkan Erkenci Kuş, yeni bölümüyle de izleyenleri yine başka komik maceralara sürükleyecek!

Yaz sezonuna adeta damga vuran Erkenci Kuş dizisi, artık büyük bir merakla bekleniyor.

Can ve Sanem’in yaşadıkları komik durumlar, aralarındaki yakınlaşma, Sanem’in tuhaf tavırları, Can’ın ilginç kişiliği, iş yerinde dönen entrikalar, Sanem’in komik ailesi derken izleyici Erkenci Kuş dizisini fazlasıyla benimsedi.

Sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığında, dizinin büyük bir heyecanla izlendiği de anlaşılabiliyor.

5. bölümden yayınlanan ilk sahnede, Sanem’in eve geldiğinde Can’ı anne ve babasıyla kahkahalar attıran bir sohbetin içinde bulması izleyiciyi de Sanem’i de şok ediyor!

Erkenci Kuş, izleyenleri şoka soktu! Gerçek olamaz! 7

Yapılan yorumlarda çok şaşıran Sanem kadar, izleyicinin de bu duruma şaşırdığı ve “Şok oldum, nasıl yani, Can’ın orada ne işi var, ilginç gelişmeler yaşanacak, iyice merak ettim, Salı’yı iple çekiyorum neler oluyor?” şeklinde pek çok yorum yapılıyor. Hatta kimi izleyenler “Kesin rüya çıkacak, gerçek olamaz, inanmıyorum şaka olmalı!” şeklinde mesajlar da paylaşıyorlar.

Görünen o ki yeni bölümde yeni şoklar, yeni sürprizler izleyiciyi bekliyor.

İşte 5. bölümden ilk sahne:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sanem, Can’ı kıskandığını itiraf edemez. Henüz kendine itiraf edememiş, Can’a nasıl etsin! İçine düştüğü durumdan kurtulmak için Can’ı tersler. Can çok içerler. Karar verirler. Sanem, Can’ın özel hayatına karışmayacak. Can da Sanem’in! İşlerinin gerektirdiği dışında başka hiçbir sözcük geçmeyecek aralarında. Mümkün mü?

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Nihat, bakkalı Çakal İhsan’a devrederek aldığı paralarla, Toptancı Halil’e borcunu kapatmak ister. Sanem’in o borcu ödediğini öğrendiğinde şok geçirir.

Önemli bir müşteri o hafta ajansı denetlemeye gelecektir. Aylin de Emre’nin yardımıyla denetimi baltalamanın ve markayı kapmanın derdine düşer.