Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi son sıraya düştü, nereye gidiyor, final yakın mı?

Erkenci Kuş dizisi son sıraya düştü, nereye gidiyor, final yakın mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Erkenci Kuş dizisindeki sıkıntı reyting noktasında…

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın performansında bir sıkıntı yok… Özellikle Özdemir, komedi sahnelerini çok iyi kotarıyor… Can Yaman, kendini bir hayli geliştirdi. Ancak dizinin senaryosu bu iki ismin yükselirken geriye düştü… Yani senaryo artık bu ikiliyi taşıyamaz duruma geldi…

Bu durum da izleyicinin ilgisini kaybetmesi ve dizinin düşen reytingleri olarak ekrana yansıdı…

Can Yaman olsun Demet Özdemir olsun daha güçlü senaryoları hak ediyor… Dizinin sahneleri sanki birbirine benziyor gibi geliyor izleyiciye.

Yani sanki hep aynı şeyi izliyormuşuz izlenimi alıyor ekran başındaki Erkenci Kuş hayranları…

Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu da romantik komedi dizileriyle ilgili ele aldığı yazısında Erkenci Kuş’un reyting listesinde romantik komedi dizileri arasındaki yerine değindi.

Şu anda ekranda var olan 4 romantik komedi dizisi var. Bunların aldıkları reytinglere bakıldığında sıralama aynen şöyle:

1. Afili Aşk, 2. Her Yerde Sen, 3. Benim Tatlı Yalanım ve 4. Erkenci Kuş!

Geçtiğimiz yaz ekrana fırtına gibi giren Erkenci Kuş, şu anda yeni başlayan diğer romantik komediler karşısında en son sıraya kadar düşmüş!

Bu da gösteriyor ki senaryoda ciddi bir değişiklik olmaz ise Erkenci Kuş bulunduğu bu noktanın üzerine çıkamayacak. Bu durum da Eylül ayı ile başlayacak olan sezon için yeterli gelmeyecek.

Erkenci Kuş dizisi son sıraya düştü, nereye gidiyor, final yakın mı? 7

Sonuç olarak; Erkenci Kuş dizisi şayet Eylül ayı geldiğinde final yapmak istemiyor ise senaryo konusunda ciddi adımlar atılmalı ve izleyicinin yeniden ekrana dönmesini sağlayacak olaylar örgüsü kurulmalı.

Bu noktada dizinin hayranları sosyal medyada Can ve Sanem’in evlenmesini, çocuklarının olmasını, büyük bir aileye dönüşmelerini ve bu aile içinde yaşanacak gelişmelerle dizinin Ocak ayına kadar gitmesinin daha kabul edilebilir olduğunu belirtiyor.

İzleyicinin bu fikrine senaristler olumlu yaklaşır mı bilenmez ama, Erkenci Kuş dizisi için alarm zilleri çalıyor…