Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı’nın senaristinden yeni dizi heyecanı!

Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı’nın senaristinden yeni dizi heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senarist Ayşe Üner Kutlu yeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Daha önce Erkenci Kuş ve ardından da Sen Çal Kapımı isimli dizilerin hikayesini yazan ünlü senarist, yaz dönemi için başlatılan hazırlıklarda Gold Film ile birlikte hareket ediyor.

Çilek Kokusu ile Demet Özdemir’i patlatan ardından da Erkenci Kuş dizisiyle Can Yaman’ı yıldızlaştıran Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, yeni projelere büyük önem veriyor. Şirketin Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV’ye hazırlanan dram projesi ne yazık ki, düşük gelen reytingler nedeniyle erken final yaptı. Faruk Turgut ise ekibi ile birlikte yeni diziler için çalışmaları başlatma kararı aldı.

Gold Film imzasını taşıyan dizilerden birisi Senden Daha Güzel ismiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaz aylarının enerjisini ve neşesini yansıtması beklenen dizinin romantik komedi olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Senarist Ayşe Üner Kutlu, romantik komediler konusunda uzmanlığını Senden Daha Güzel isimli yapımda da sergileyecektir. Ünlü senarist, twitter hesabından yaptığı paylaşım ile yeni diziyi ilk duyuran kişi oldu.

Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı'nın senaristinden yeni dizi heyecanı! 7

Dizi için oyuncu arayışlarına başlandı ve kanallarla da görüşmelerin başlayacağı gelen bilgiler arasında. Gaziantep’te doğan bir kadın doktor ile İstanbullu ünlü bir estetik doktorunun çatışmasının renkli hikayesini bu dizide izleyebileceksiniz.