Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’taki Sanem’e ayar olanlar Her Yerde Sen’de Selin’e tutunuyor!

Erkenci Kuş’taki Sanem’e ayar olanlar Her Yerde Sen’de Selin’e tutunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Geçtiğimiz yaz izleyicilerle buluşmaya başladığında Erkenci Kuş dizisi çok önemli bir açığı kapatmıştı.

Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisinin müthiş uyumu sonrasında ekranda komik bir aşk dizisi izlemek isteyen izleyiciler Erkenci Kuş’a sıkı sıkı sarıldı.Bu başarı sonucunda normal sezonda da devam eden Erkenci Kuş, yaz arası bile vermeden şimdi de yolculuğunu sürdürüyor.

Ancak ilk başlarda 10’lu reytingleri gören Erkenci Kuş dizisi, normal sezonda izleyicilerinin bir bölümünü kaybetmişti. Şimdilerde ise reyting noktasında alarm zilleri çalışıyor.

Sanem karakterini başarıyla canlandıran Demet Özdemir ile Can karakteriyle büyük çıkış yapan Can Yaman çok iyi bir dizi çifti oldu. 1 yıldır da rüzgarları hep esiyor, hiç dinmiyor.

Ancak Erkenci Kuş dizisi artık izleyiciye o kadar da cazip gelmiyor. Hele ki kadın izleyiciye…

Şu sıralar özellikle kadın izleyicilerin dilinden düşürmediği yapım Cuma akşamları Fox TV’de yayınlanan Her Yerde Sen…

Erkenci Kuş'taki Sanem'e ayar olanlar Her Yerde Sen'de Selin'e tutunuyor! 8

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat çok iyi bir ikili oldu. Dizi de ilk andan itibaren sevildi. Kadın izleyiciler ise Sanem karakterinin basitliğinden bir hayli sıkıldıkları için, Selin karakterini tutunmuş durumda.

Sanem’in türlü salaklıkları, saçmalıkları, ortaya güçlü bir kadın karakteri koyamamış olması şu aralar büyük eksi… Çünkü Sanem karakterinin komedi yanı artık izleyiciyi çok güldürmüyor. Bu da kadının düştüğü durumun daha çok öne çıkmasına sebep oluyor.

Şimdilerde Her Yerde Sen dizisinde Aybüke Pusat’ın güçlü, eğitimli, kariyerli, sakarlıktan uzak, akılcı ve tutkulu halleri kadın izleyicileri daha çok kendisine çekiyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda da Selin karakterine olan kadın ilgisi net bir şekilde görülebilir.

Erkenci Kuş'taki Sanem'e ayar olanlar Her Yerde Sen'de Selin'e tutunuyor! 9

Bir izleyicinin şu mesajı çok anlamlı: “Dizi rengarenk. Kadın karakterin okul okumuş, kariyer yapmış, sakar değil de enerjik olması, kendini savunabilmesi çok hoşuma gitti. Umarım bozmazlar.”

Benzer birçok yorumu sosyal medya ortamında bulabilirsiniz.

Görüldüğü üzere artık Sanem out, Selin in…