Ana sayfa Güncel Haberler İnanılmaz Makinelerin Sırları National Geographic’te

İnanılmaz Makinelerin Sırları National Geographic’te

tarafından ker_def

Eski NASA jet mühendisi Chad Zdenek’in mühendislik harikası dev makinelerin çalışma prensiplerini anlamaya çalıştığı “İnanılmaz Makineler”, 27 Haziran Perşembe günü saat 22.00’de National Geographic’te.

Dünyanın en büyük makinelerinin kalbine inen “İnanılmaz Makineler”, döneminin ikonu haline gelen bu makinelerin dikkat çekici mühendislik prensiplerini ortaya çıkarmaya çalışıyor. Uzman kurtarma ekipleriyle çalışan eski NASA jet mühendisi Chad Zdenek, 747 jumbo jetten Kuzey Denizi sondaj kulesine, bir kömür santralinden hava yastıklı tekneye kadar dev makineleri parça parça ayırıyor; bu makinelerin nasıl yapıldığını araştırıyor.

Mühendislik harikası makinelerin çalışmasını mümkün kılan sırları anlatan “İnanılmaz Makineler” ilk bölümüyle 27 Haziran Perşembe günü saat 22.00’de National Geographic ekranlarında.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, dünyaca ünlü oyuncuların rol aldığı kaliteli yapımları ve ses getiren lokal prodüksiyonları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic kanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izleyebilirsiniz.