Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay, hayranlarının bir talebini daha yerine getirdi!

Nurgül Yeşilçay, hayranlarının bir talebini daha yerine getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özbekistan’da düzenlenen sinema festivaline katılan ve büyük de ilgi gören Nurgül Yeşilçay, bu ziyaretten çok memnun kaldığını açıkladı. Oyuncu, sinema filmleri ve dizilerin yanı sıra ayrıca tiyatro oyunuyla da geçen sezon sahnelerde yer almıştı.

Bu sezon tiyatro projesi olmadığını belirten oyuncu, her oyuncunun mutlaka sahnede yer alması gibi bir durumun gerçekçi olmadığını anlattı. Gençlerin üzerine gidilmemesi gerektiğini söyleyen Nurgül Yeşilçay şunları söyledi: “Gençlerin çok da üzerine gitmemek lazım. Çocuklar ellerinden geleni zaten yapıyorlar.”

Nurgül Yeşilçay, hayranlarının bir talebini daha yerine getirdi! 8

Özbekistan ziyaretinden bahseden oyuncu, her şeyin çok güzel geçtiğini belirtti. Türk Cumhuriyetlerinden kendisine çok yoğun bir talep olduğunun altını çizen oyuncu, “Türki Cumhuriyetlere gitmeyi çok istiyordum. Çünkü oradan çok talep vardı. Ama çalıştığım için gidemiyordum. Şimdi gittim, çok güzel. Özbek halkı ile bütünleşmek çok iyiydi” şeklinde konuştu.

Özbekistan’da organizasyon sıkıntıları olduğunu ama bunun kendisi ile ilgili olmadığının altını çizen oyuncu, halk ile bütünleşmesini öne çıkardı.

Nurgül Yeşilçay, hayranlarının bir talebini daha yerine getirdi! 9

Kim Bu Aile isimli sinema filmi ile gündemde olan oyuncu, geçen yıl çekilen filmde Cengiz Bozkurt ve Onur Buldu ile başrolleri paylaştı. Eğlenceli bir film projesi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, 7 Ekim’de vizyona girecek olan Kim Bu Aile filmiyle yine hayranlarına yeteneklerini sergileyecek.