Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’un Can Divit’i, tamamen Can Yaman’ın fikriymiş!

Erkenci Kuş’un Can Divit’i, tamamen Can Yaman’ın fikriymiş!

tarafından zk zk
Yaz döneminin en çok konuşulan dizisi olmayı başaran Erkenci Kuş’ta Can Divit karakterini oynayan Can Yaman’dan ilginç bir açıklama geldi.

Demet Özdemir ile birlikte başrolde yer alan Can Yaman, geçtiğimiz yaz başlayan ve sezon ortasına kadar devam eden Dolunay dizisiyle ekrandaydı.

Aylar sonra bambaşka bir imajla yeni dizisinde görülen Can Yaman’ın hali, herkesi çok şaşırttı.

Uzun süre boks yapan ünlü oyuncunun fiziki değişimi dikkat çekti. Yaman, vücudunu ve kaslarını şekillendirmekle kalmamış, saç ve sakalını da uzatmıştı.

Can Divit karakterini iyice özümsediği anlaşılan Can Yaman, karakterin görünümü için kendisinin öneride bulunduğunu belirtiyor.

Yaman, ranini.tv’ye verdiği röportajda, oynadığı karakter nedeniyle çok sayıda aksesuar takmak durumunda kalmakla ilgili de düşüncelerini paylaşmış.

Erkenci Kuş'un Can Divit'i, tamamen Can Yaman'ın fikriymiş! 7

Ünlü oyuncu, “Aktörlük, farklı rollere ve imajlara alışmayı gerektiriyor. İşimiz değişmek ve buna alışmak. Farklı kimlikleri üzerimize giymek ve hissetmek. Böyle bir değişime ve imaja gönüllü oldum. Aksesuarlar, saç, sakal, dövme hepsi benim fikrimdi, ekibimi ve yönetmenimi buna ikna ettim ve bu doğrultuda çalışmalara başladık. Birileri beni zorlamadı. Bütün rollerimde farklı bir imajla seyirci karşısına çıkmaya hep dikkat ettim, bu anlamda kolaya kaçmayı ve kendimi tekrar etmeyi hep reddettim” ifadesini kullanıyor.

Can Yaman olarak dizideki Sanem karakterine akıl vermek istese ne söyleyeceği sorusuna da “”Duygularını idareli kullan, önümüzde çok bölüm var’’ derdim” yanıtın vermiş.

Sanem’in hala Albatros’u bulamamasına da atıfta bulunan oyuncu, “Dövmesine, kolyesine, yüzüğüne, ruhuna, yerinde duramayan kıpır kıpır hallerine bak, Albatrosu bulursun’’ derdim…” açıklamasını yapıyor.