Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkenci Kuş’un Cey Cey’i Anıl Çelik’ten Can Yaman övgüsü

Erkenci Kuş’un Cey Cey’i Anıl Çelik’ten Can Yaman övgüsü

tarafından ker_def

Anıl Çelik, No 309 ve Erkenci Kuş’tan sonra şimdi de başka sevilen dizi Bay Yanlış’ta izleyici ile buluştu. Hayat verdiği sempatik karakterle tanıdığımız başarılı oyuncu Anıl Çelik kendisiyle ilgili merak edilenleri MAG okuyucuları için yanıtladı. 2008 yılından bu yana dizilerde ve sinema filmlerinde rol alan Anıl Çelik,Çilek Kokusu dizisinde Erdem olarak dikkatleri çekmişti. Oyuncu, Erkenci Kuş dizisindeki Cey Cey karakteri ile de adeta fenomen oldu. Şimdilerde ise Can Yaman ile birlikte Bay Yanlış dizisinde ve Emre Eren karakterine hayat veriyor.

Bay Yanlış dizisi ile ilgili konuşan Anıl Çelik “Dizimiz yeni başladı. Bay Yanlış bir önceki projemiz olan Erkenci Kuş’un Yapımcısı olan Gold Film’e ait bir proje. Kamera arkası ekibimizin yüzde doksanı bir önceki projemizdeki isimler. Bu yüzden bir adaptasyon sorunu yaşamadım” diye konuştu.

Ekip olarak yeni şeyler üretmeyi bildiklerine değinen başarılı oyuncu, birlikte rol aldığı Can Yaman hakkında da konuştu. Can Yaman ile birlikte çalışmanın büyük bir keyif olduğunu ifade eden Anıl Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yönetmenlerimiz Deniz Yorulmazer ve Beste Sultan yeniliğe ve fikirlere açık oldukları için, senaristimiz Aslı Zengin de bu alanların sağlanabileceği durumları kaleme aldığı için devamlı yeni şeyler üreterek daha da eğlenceli hale getirebiliyoruz. Can’da bu konuda birlikte çalışması keyifli ve size alanlar açan bir oyuncu. O yüzden benim için Bay Yanlış gayet keyifli geçiyor. Seyirci de diziyi kabullendi ve sevdi. Daha iyi olmak için hep beraber üretiyoruz.”

Aşk kelimesinin kendisi ne ifade ettiğini de söyleyen başarılı oyuncu “Aşk kelimesi benim için yaşamı, nefesi, tüm duyguları barındırıyor. Bence etrafımızdaki her şeye sevgi ve aşk beslemeliyiz” ifadelerini kullandı.