Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’un Emre’si Birand Tunca’nun bilinmeyen büyük derdi!

Erkenci Kuş’un Emre’si Birand Tunca’nun bilinmeyen büyük derdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında ilk kez Diriliş Ertuğrul dizisinde Bisol karakteri ile ekranlarda görünmeye başlayan ünlü oyuncu Birand Tuncu, kısa sürede önemli bir yükseliş sergiledi.Yunus Emre, Aşk Laftan Anlamaz, Mehmetçik Kutül Amare ve son olarak da Erkenci Kuş dizilerinde rol aldı.

Erkenci Kuş’un tüm dünyaya yayılması ile büyük bir üne de kavuşan Birand Tunca için Emre Divit karakteri kariyerinin en önemli çıkışı oldu.Ünlü oyuncu, instagram canlı yayınında Oktay Kaynarca, Uraz Kaygılaroğlu ve Esra Bilgiç ile buluştu. Unutulan derneklere maddi ve manevi destek sağlama amacıyla buluşan 4 ünlü oyuncunun sohbeti sırasında Birand Tunca’nın bilinmeyen bir büyük derdi ortaya çıktı.

Tunca, annesinin kanser hastası olduğunu ve 15 yıldır da bu hastalık ile mücadele ettiğini açıkladı. Detaylardan da bahseden oyuncu, bu projeye dahil olmasının duygusal bir sürecinin olduğunu anlattı. Birand Tunca’nın verdiği detaylar şöyle:

“15 senedir annem bir fiil kanser hastası. 4 evre kanser hastası. Şu anda benimle yaşıyor ve geçtiğimiz 3 haftadır 8 kere hastaneye gittik. Kemoterapistini görüyor, PET çekiliyor, BT çekiliyor. Sürekli kontrol altındayız.Kanser hastalarının yaşadıklarını bir şekilde ben de annemde hissedip yaşıyorum. Bir evlat olarak bunun annemde ne kadar az zararla bu işi kapatabileceği konusunda düşünüyorum.”

Erkenci Kuş'un Emre'si Birand Tunca'nun bilinmeyen büyük derdi! 7

Aktif kanser tedavisi gören hastaların tehlike altında olduğunu ifade eden Birand Tunca, sürekli hastaneye gittiklerini, önlem aldıklarını ve eve kimseyi de kabul etmediklerini ifade etti.

Uraz Kaygılaroğlu, koronavirüs salgını sırasında kanser hastalarının hastaneye gitmek durumunda olduğundan ve bağışıklık sistemlerinin daha zayıf olduğundan bahsetti.

İlk canlı yayın için Türk Kanser Vakfı’na destek için oyuncular fikir birliği yaptı.

Videodan detayları izleyebilirsiniz.