Ana sayfa Dizi Haberleri Gizem Karaca’nın hayranlarının dilekleri kabul oldu!

Gizem Karaca’nın hayranlarının dilekleri kabul oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca’nın karantina paylaşımı takipçilerini gülümsetti. Oyuncu, artık sıkılma belirtileri gösteriyor. Şampiyon dizisinde Elisa Elif karakteri ile yeniden ekrana dönüş yapan Gizem Karaca, koronavirüs salgını nedeniyle setten ayrı düştü. Şampiyon dizisi bu sezon final yaparak bitecekti ama yeni durumda nasıl bir planlama olacak merak ediliyor.

Gizem Karaca da diziye sonradan katıldı ve hayranları onu bu projede görmekten son derece memnundu. İzmir’deki çiftliğine dönen ve doğal hayatın ortasında kendisini karantinaya alan Gizem Karaca,sıkıldığına yönelik paylaşımlar yapmaya başladı.

Oyuncu, “Kaç gün oldu? Evde kal kal kal” diyerek takipçilerine son halini gösterdi. Ünlü oyuncuya hayranlarından çok sayıda beğeni ve iltifat mesajı geldi. Güzel Köylü dizisinin yeniden başlayacak olması da hayranlarını son derece memnun etti.

Geçtiğimiz hafta, birçok kişi ünlü oyuncuya Güzel Köylü dizisinin yeniden çekilmesi yönünde baskı yapmıştı. Belki bu baskılar sonucunda yeni bölümler çekilmeyecek ama Star TV, eski bölümleri yeniden yayınlayacak.

Gizem Karaca'nın hayranlarının dilekleri kabul oldu! 7

Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği dizinin senaryosunu Baykut Badem ve Filiz Ekinci yazarken, başrollerinde ise; Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin
Sümer, Ali İpin yer alıyor. Güzel Köylü isimli naif diziyi, Pazar akşamları Star TV’de izleyebilirsiniz.