Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’un tahtında artık Sen Çal Kapımı dizisi oturuyor!

Erkenci Kuş’un tahtında artık Sen Çal Kapımı dizisi oturuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisini buluşturan Erkenci Kuş dizisi romantik komedi dizileri içinde zirveye adını yazdırarak çok önemli başarılar elde etmişti. Dizi 2019 yılının Ağustos ayında final yaparak bitti ama hala yankısı devam ediyor. Yeni sezonda Erkenci Kuş’un başarısını hangi romantik komedi dizisinin sürdüreceği merak ediliyordu. O dizi artık ortaya çıktı.

Belki Can Yaman’dan dolayı herkes Bay Yanlış dizisinde Erkenci Kuş çıkışı bekliyordu ama böyle olmadı. Sen Çal Kapımı dizisi 2. bölümüyle müthiş bir reyting sıçraması yaparak Erkenci Kuş’un tahtına oturdu. Survivor’ın da bitmesi ile birlikte yeniden dizilere dönen izleyiciler Sen Çal Kapımı dizisinin 15 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanan 2.bölümüne büyük ilgi gösterdi.

Sen Çal Kapımı dizisi tüm kategorilerde birincilik elde etti. İlk bölümü 5’li reytingler alan dizi,müthiş bir reyting sıçraması da yaptı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin müthiş uyumu ve eğlenceli hikayesiyle Sen Çal Kapımı dizisi tüm eleştirilere rağmen reytinglerde yükseliyor.

Dizinin 2. bölümü totalde 8.25 reyting, AB’de 7.6 reyting ve ABC1 kategorisinde de 8.4 reyting elde ederek birincilik elde etti. Tüm kategorilerde bu reyting oranları ile gelen birincilikler, Erkenci Kuş dizisinin reytinglerine Sen Çal Kapımı’nın ulaştığı ve romantik komedi yapımlarında tahtın yeni sahibi olduğu anlamına geliyor.