Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’ya bakan gülümsedi! Afra Saraçoğlu akılları baştan aldı! Bensu Soral’ın tatil rahatlığı

Serenay Sarıkaya’ya bakan gülümsedi! Afra Saraçoğlu akılları baştan aldı! Bensu Soral’ın tatil rahatlığı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Serenay Sarıkaya güzelliği ve gülümsemesi ile gündem oldu. Afra Saraçoğlu, katıldığı panelde güzelliği ile göz doldurdu. Bensu Soral, tatil rahatlığını sergiledi. İşte instagramda ünlü oyuncuların son halleri…

Alice Müzikali ile 2 sezondur sahnelerde yer alan Serenay Sarıkaya, pandemi nedeniyle projeye ara vermek durumunda kalmıştı. Cem Yılmaz ile ayrılık iddialarıyla ilgili de gündeme gelen oyuncu, Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasından sonra kendisi hakkında yazılanlara kızmıştı. Sarıkaya, ‘Neden beni ilgilendirmeyen konuların da ana kahramanı olmak zorundayım’ diye isyan etmişti. Ünlü oyuncu, o sıkıntılı anları geride bıraktığını bugünkü paylaşımı ile gösterdi. Gülümsemesi ile hayranlarından ve arkadaşlarından büyük beğeni toplayan oyuncuya iltifatlar da üst üste geldi. Hatice Aslan, “Kız sen ne güzel ne güzel gülüyorsun” yorumunda bulundu.

Serenay Sarıkaya'ya bakan gülümsedi! Afra Saraçoğlu akılları baştan aldı! Bensu Soral'ın tatil rahatlığı 9

Öğretmen, Baraj ve Kimsesizler dizi oyuncuları yurt dışında katılımcıların yer aldığı tanıtım panelinde yer almıştı. Önceki gün gerçekleşen bu etkinliğe beyazlar içinde katılan Afra Saraçoğlu, seksiliği ile gözleri kamaştırdı. Oyuncu, instagram hesabından kulisteki fotoğrafını paylaştı ve “Gökyüzüne bak bu bir kuş, bir uçak” notunu paylaştı.

Serenay Sarıkaya'ya bakan gülümsedi! Afra Saraçoğlu akılları baştan aldı! Bensu Soral'ın tatil rahatlığı 10

Ailesiyle birlikte tatilde olan Bensu Soral, yeni sezonda bir projede yer alacak mı, hayranları en çok da bu detayı merak ediyor. Boş zamanlarını resim yaparak değerlendiren oyuncu, evinin birçok köşesini boyamıştı. Tatil huzuru ile dikkat çeken Bensu Soral, son halini instagram hesabından yayınladı.

Serenay Sarıkaya'ya bakan gülümsedi! Afra Saraçoğlu akılları baştan aldı! Bensu Soral'ın tatil rahatlığı 11