Ana sayfa Dizi Haberleri Erşan Kuneri dizisi çok konuşuldu! Uraz Kaygılaroğlu ise Cem Yılmaz detayı ile diziyi yeniden gündeme taşıdı!

Erşan Kuneri dizisi çok konuşuldu! Uraz Kaygılaroğlu ise Cem Yılmaz detayı ile diziyi yeniden gündeme taşıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uraz Kaygılaroğlu, Onedio’nun youtube kanalında yayınlanan sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Oyuncu, “Çok mutluyum burada olduğum için. Bir sürü arkadaşım buna katılmıştı. Neden ben hiç davet edilmiyorum diye, hep kalbim kırık, dışlanmış hissediyordum. Şu an burada olmak beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Üç Kuruş isimli Show TV dizisinde başarıyla rol alan Uraz Kaygılaroğlu, sonrasında ise Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Erşan Kuneri dizisiyle gündem oldu. Netflix’te yayınlanan dizinin büyük başarısında genç oyuncunun da payı vardı.

Uraz Kaygılaroğlu son dönemde ise Disney Plus’ta yayınlanacak olan Avcı dizisinin setinde bulunuyor. Pınar Deniz ile birlikte başrolde yer alan ve sette çalışmalara devam eden oyuncu, birbiri ardından dizilerde rol aldığı bu dönemde popülerliğinin de zirvesinde bulunuyor.

Cem Yılmaz’dan ne öğrendiğini soran bir hayranına yanıt veren Uraz Kaygılaroğlu, “Kendisi işinin ehli, işini çok seven birisi ve çok profesyonel birisi. Sürekli üretimde olması ve ürettiği şeyleri hayata geçirirken, bunun en ince detayına kadar başında durması, süreci takip etmesi, prodüksiyonda her şeyin en iyisini istemesi gerçekten bir standart belirliyor” açıklamasını yaptı.

Erşan Kuneri dizisi çok konuşuldu! Uraz Kaygılaroğlu ise Cem Yılmaz detayı ile diziyi yeniden gündeme taşıdı! 7

Cem Yılmaz’ın ekip ile organize şekilde çalışmaktan memnun olduğunu anlatan Uraz Kaygılaroğlu, ön hazırlık sürecinin uzun sürmesinin de Cem Yılmaz projelerinin önemli bir özelliği olduğuna değindi.

Cem Yılmaz’ın prodüksiyonda her şeyin en iyisini istemesi ve bunun için çalışması, ayrıca her detayı en ince ayrıntısına kadar hesaplaması da işlerinin başarısındaki arka planı anlatıyor.
Bu standart da organize bir şeklide çalışmaktan hoşlanan birisi.

Cem Yılmaz’ın bir standart belirleyici isim olduğunu ifade eden Uraz Kaygılaroğlu, şu sözleriyle de ünlü komedyenin başarısına ışık tuttu: ”

“Ön hazırlık sürecini çok uzun tutuyor. Dolayısı ile sete çıktığınız zaman bu iş çok daha kolay, çok daha sorunsuz ve çok daha eğlenceli bir şekilde halloluyor. Yolda sorunla karşılaşmıyorsunuz. Böylece sadece işinizi yapmanız gerekiyor. Bu da çok kıymetli bir şey. Kendisine bunu öğrettiği için çok teşekkür ederim.”