Ana sayfa Dizi Haberleri Ertan Saban hayranlarının merakla beklediği yeni dizi geliyor!

Ertan Saban hayranlarının merakla beklediği yeni dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hekimoğlu dizisinde İpek karakterini canlandıran Ebru Özkan ile evli olan ünlü oyuncu Ertan Saban, karakter oyunculuğu noktasında en çok aranılan isimlerden birisi. Hem farklı bir mizacı hem de izleyicilerin dikkatini çeken konuşması ile Ertan Saban, bazı rolleri o kadar iyi canlandırıyor ki, eline su dökülmez denilebilir…

2000’li yılların başından bu yana hem sinema hem de dizi projelerinde yer alan Ertan Saban, birbirinden farklı karakterlere imzasını attı. Elveda Rumeli’de Aleksi, Karakol’da Komiser Reşat, Sakarya Fırat’ta Teo, Kurtlar Vadisi Pusu’da Gölge, Mehmed Bir Cahin Fatihi’nde ise İmparator Konstantin karakterleri ile ekranda çok başarılı sunumlar sergiledi.

Güçlü oyunculuk performansları ile hep adından söz ettiren Ertan Saban, son dönemde kısa denilebilecek projelerde bulundu. Avlu’da bir süre Oğuz’u oyandı. 4 bölüm süren Gel Dese Aşk’ta ise Barlas Pusat oldu. Exxen’de yayınlanmakta olan Şeref Bey dizisinde ise Luran olarak izleyici karşısına çıktı.

Ertan Saban hayranlarının merakla beklediği yeni dizi geliyor! 18

Ertan Saban’ın yeni dizi projesi ise Bir Denizaltı Hikayesi… Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’yi başrolde buluşturan dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban ile birlikte; Meriç Aral, Ecem uzun, Alper Saldıran gibi önemli isimler de bulunuyor.

Ekip 30 Ocak’ta çekimlere başlayacak. İstanbul, İzmir ve Cunda’da gerçekleştirilecek olan çekimler heyecanla bekleniyor. Dizi 8 bölüm olarak tasarlandı ve konusu da bir hayli ilginç. Bir Denizaltı Hikayesi dizisinde güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu alınacak.