Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde gözden çıkartılan ünlü isim ayrıldı ve yeni projeye başlıyor!

Baraj dizisinde gözden çıkartılan ünlü isim ayrıldı ve yeni projeye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Baraj dizisinin en başından bu yana izleyenler hatırlayacaktır, Sumru Yavrucuk’un canlandırdığı Zerrin karakterinin arkadaşı Ekrem karakterini Tuna Orhan canlandırmıştı. Ekrem, dolandırıcılık konusunda Zerrin’in en büyük yardımcısıydı. Ancak dizideki bu dolandırıcılık sahneleri Nehir karakterinin masumiyetine zarar verdiği için olsa gerek, fazla uzun tutulmadı ve bir noktada hikaye farklı bir yöne doğru çevrilerek bu durum unutturulmaya çalışıldı.

Haliyle Ekrem karakteri de dizide artık istenmeyen kişi konumuna gelmişti. Tuna Orhan’ın canlandırdığı Ekrem karakterinin dizideki ömrü de uzun olamadı. 1966 doğumlu olan Orhan sonrasında Kanal D’de göründü. Hekimoğlu dizisine de Salih olarak konuk olan usta oyuncu, şimdi de yeni bir dizinin hazırlığı içinde.

1990’lı yılların başlarından itibaren sinema filmlerinde ve sonrasında da dizi setlerinde görmeye başladığımız oyuncu, son dönemde birçok farklı karaktere imzasını attı.

Baraj dizisinde gözden çıkartılan ünlü isim ayrıldı ve yeni projeye başlıyor! 7

Yalan Dünya dizisinde Yönetmen Tufan rolünde çok sevilen oyuncu sonrasında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Şevket’i olarak uzun süre bu yapımda görev aldı. Zengin ve Yoksul,Baraj, Hekimoğlu derken Tuna Orhan 2021 yılında çok farklı bir diziyle dönüyor.

Exxen platformu için Hasan Can Kaya’nın hazırlıklarını sürdürdüğü Hayallerim Aşkım ve Ailem isimli dizinin başrolünde yer alan isimlerden birisi de Tuna Orhan. Günay Karacaoğlu, Ezgi Gör ve Lara Domaç’ın da yer aldığı projenin çekimleri Şubat ayında başlayacak.