Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir karakter geldi, Eda’nın ayağına dolanacak!

Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir karakter geldi, Eda’nın ayağına dolanacak!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Sen Çal Kapımı dizisindeki karakter bombardımanı devam ediyor. Balca Koçak karakteri ile İlayda Çevik’in ardından, Semiha olarak Ayşegül İşseven ve ardından da Prens Seymen rolüyle de Mert Öcal, son dönemde diziye katılan isimler olmuştu. Şimdi de bu isimlere bir yenisi ekleniyor.

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve hikayesini Ayşe Üner Kutlu’nun, senaryosunu ise Kuledibi’nin kaleme aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisine sürpriz bir isim daha katıldı. Deniz Saraçhan karakterine hayat verecek başarılı oyuncu Sarp Can Köroğlu, dizinin 29. bölümünde FOX ekranlarında olacak.

Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir karakter geldi, Eda'nın ayağına dolanacak! 7

Neşeli, dürüst ve kültürlü biri olan Deniz Saraçhan, Eda’yı (Hande Erçel) çocukluğundan beri tanıyan bir karakter olarak öne çıkacak. Yıllarca dünyayı gezdikten sonra mahallesine yakın bir yerde mekan açan Deniz’in, çocukluğundan beri Eda’ya karşı bir zaafı olsa da güzel dostluklarından ötürü bunu bozmaya cesaret edememiş, duygularından bahsetmemiştir.

Eda şu anda ona sadece çok iyi bir dost gözüyle baksa da Deniz umudunu yitirmeyecektir.

Dizi, oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, İlayda Çevik, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan ve Ayşegül İşsever gibi birbirinden başarılı isimleri barındıyor.

FOX’un sevilen dizisi “Sen Çal Kapımı”, her Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.