Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ertan Saban ve eşi Ebru Özkan yasak aşk iddialarına gülüp geçti! Özkan’ın eşine güveni tam!

Ertan Saban ve eşi Ebru Özkan yasak aşk iddialarına gülüp geçti! Özkan’ın eşine güveni tam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ertan Saban, geçtiğimiz hafta bir mekanda sarışın kadınla samimi şekilde görüntülenmişti.Bu olay kameralara yansımış ve magazin medyasında da büyük yankı bulmuştu.

Ebru Özkan ile evli olan ve bir de çocuğu bulunan Ertan Saban, alkollü olduğu bir anda kameralar karşısında kendini anlatmaya çaba harcamış ve o anlarda da sıkıntı anlar yaşamıştı.

Bir kez daha kameraların karşısına geçen ve bu sefer yanında eşi Ebru Özkan ile birlikte mutluluk tablosu çizen Ertan Saban, açıklamalarda da bulundu.

Ebru Özkan, bu olayın kendisine tuhaf ve komik geldiğini belirterek, “Benim kocam çok sıcak kanlı olduğu için, biz sevdiklerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza sarılırız, muhabbet ederiz, dertleşiriz. Biz öyle bir aileyiz yani. O gecenin de sonucu böyle görünmüş” diye konuştu.

Ertan Saban, herkese arkadaşlarına sarılma tavsiyesinde bulundu ve “Arkadaşımla birlikte oturduğum ve samimi bir ortamda ben yaparım bunu, sarılırım insana. Ben böyle bir tipim, yapacak bir şey yok. Ters ve sert gelmiş insanlara olabilir ama ben bunu yapmaya devam edeceğim. Eşimden gayrı herkesi bacı ve kardeş bellediğim için beis görmüyorum” diye konuştu.

Ebru Özkan, evliliklerinin saygı, sevgi, aşk ve güven üzerine kurulu olduğunu anlattı. Özkan, “Dolayısı ile biz birbirimizin attığı her adımdan haberdarız. Nerededir, ne yapıyordur bir birimizi biliriz. Benim kocama güvenim tamdır. Sonsuza kadar da tam olacaktır” açıklamasında bulundu.

Ertan Saban, görüntünün kötü gelebileceğini ama düşünüldüğü gibi olmadığını anlatmak için “Eşimin gözleri üzerine yemin ederim ki böyle, yalanım yok. Artık insanlar ne inanır bilmem ama böyle de anılmak istemem. Çünkü böyle birisi değilim” dedi.

Çift, magazin gündeminde çok konuşulan bu duruma şaşırdıklarını da sözlerine ekledi.

Uçankuş TV’nin videosundan izleyebilirsiniz: