Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eser Yenenler çok sinirlendi, ağza alınmayacak küfürler savurdu!

Eser Yenenler çok sinirlendi, ağza alınmayacak küfürler savurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eser Yenenler ile Berfu Yıldız’a evlilik sürprizi yapayım derken sinirleri fena bozulmuş!Eser Yenenler, evinde eşi Berfu Yıldız Yıldız ile çektiği videodan çok beğenilmesi üzerine yeni bir video daha paylaştı. İklinin ev halleri büyük ilgi gördü.Eser Yenenler, “Bebeğimiz geliyor çok heyecanlıyız, çok mutluyuz” dedi. Berfu Yenenler de mutlu olduğunu ifade etti.

Berfu hanım bebeğinin isminin bir hikayesi olmasını istediğini belirtti. Eser Yenenler, eşine evlenme teklifini büyük bir yüzük ile Finlandiya’da yapmış. Berfu hanım yüzüğü özellikle gösterdi.

“Hayatınızda hata yapmamanız gereken en önemli şeylerden birisi yüzük. Çünkü hep taşıyor onu ve hep var orada” diye konuşan Eser Yenenler, tek taş yüzüğün taşının küçük olduğuna yönelik sosyal medyadaki yorumlara da atıf yaptı.

SİNİR BOZAN EVLİLİK TEKLİFİ HİKAYESİ

Eser Yenenler, eşine sürpriz yapmak istedi ama ayırttığı oda çok küçük olunca eşinde yardım istedi. İngilizce’si yetmeyen Eser Yenenler, bu yüzden sürprizin bozulmasına katlanmak durumunda kalmış.

Finlandiya’ya kuzey ışığını görmek için gittiğini ve o ışıkta evlenme teklif etmek istediğini anlatan Eser Yenenler, bir türlü ışığı göremediğini ve yüzüğü de cebinde taşımak zorunda kaldığını anlattı.

KÜFÜRLER ARASI EVLİLİK TEKLİFİ

Finlandiya’da bir türlü kuzey ışığını göremeyen Eser Yenenler’in çok kızdığı da o anlardaki görüntüleri ile ortaya çıktı. Yenenler, parasını geri istemeyi bile düşünmüş. Ünlü oyuncu ağza alınmayacak küfürler de savurdu. Ayrıca yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle bir hayli morali bozuldu.

Eser Yenenler, “Çok sinirlendim. Oraya kadar gidip görememek…Giden herkes denk gelmiş, biz nasıl denk gelemedik” diye konuştu. Yenenler, “Evlenme teklifini edeceğim dedim. Telefonu Berfu’ya verdim. Flaşı açamadık çünkü Ren geyiği korkuyormuş. Ayaklarımızda battaniye ve ben yüzüğü verdim” dedi.

Eser Yenenler’in bu heyecanlı anlatımı üzerine Berfu Yıldız bir itirafta bulunarak,”Ben senin evlenme teklif edeceğini anlamıştım” diye konuştu. Eser Yenenler bir hayli şaşırdı. Yıldız, arkadaşlarının yanlışlıkla durumu ağzından kaçırdığını belirtti.

Videoda evlilik teklifi anlarında yaşananları da bulabilirsiniz.

BEBEKLERİNİN İSMİ KUZEY

Eser Yenenler, bebeklerinin ismini de açıkladı. Yenenler, “İsmi ne olsun diye düşündüğümüzde gidip de göremediğimiz ışıkların adı olsun dedik” diyerek isminin Kuzey olduğunu açıkladı.

Videoda tüm bu sahneleri izleyebilirsiniz.