Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın Çok Güzel Hareketler gururu!

Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın Çok Güzel Hareketler gururu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eser Yenenler bilindiği üzere Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli televizyon programı sayesinde tanınmıştı.

Kanal D ekranında programın yeni versiyonu izleyicilerle buluşuyor. Önceki gün eşi Berfu Yıldız ile birlikte sahnede Çok Güzel Hareketler’i Harbiye Açıkhava’da izlemeye giden Eser Yenenler, geçmiş yılları hatırladı.

Uçankuş TV’deki habere göre Eser Yenenler, “Harika bir akşam. Çok Güzel Hareketler’deyiz. Onlarla birlikte seviniyorum. Onlarla birlikte mutlu oluyorum. Gerçekten yaşadıkları duyguları çok iyi anlıyorum. Harbiye gösterisi çok önemli bir gösteridir. bu gösteride yanlarında olmak istedik, çok heyecanlıyım. Onlar kadar heyecanlıyım. Arkada çok büyük heyecanları var. Bire bir aynı şeyleri hissediyorum” açıklamasını yaptı.

İbrahim Büyükak da açıklamalarda bulundu. Çok mutlu ve gururlu olduğunu anlatan Büyükak, “Böyle bir markanın böyle bir devamı olması, Yılmaz hocamızın böyle bir şeyi 2019’da da popüler hale getiriyor olması gurur verici bir şey. Biz de bu gururlu anlara tanık olmak için geldik” diye konuştu.

Açıklamaları videodan izleyebilirsiniz: