Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler’in kiloları gitti gidiyor! Sırada Murat Boz kafasını anlamak var!

Eser Yenenler’in kiloları gitti gidiyor! Sırada Murat Boz kafasını anlamak var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eser Yenenler kilolarından kurtulmaya kararlı. Bunu da 11 haftasını doldurduğu zayıflama çabaları ile sergiledi. 137.9 kilo ile başladığı bu maratonda ünlü oyuncu, 11. hafta sonunda artık daha zayıf birisi oldu…

Her hafta yaşadıklarını youtube kanalında detaylıca anlatan oyuncu, esprili mesajlarıyla da dikkat çekiyor. 11. hafta videosuna ünlü şarkıcı Murat Boz’u konuk eden Eser Yenenler, “11. haftaya hoş geldiniz, kabul edelim artık daha zayıf biriyim” diye mesaj verdi.

Saçını ve sakalını kısaltan ünlü oyuncu, verdiği kiloların daha belirgin hale geldiğini de ifade etti. Eser Yenenler, “Bu hafta, spor ve diyette istikrar deyince aklıma gelen ilk arkadaşım Murat Boz kanalıma konuk oldu” diyerek de ilgiyi artırmaya çaba harcadı.

Eser Yenenler, spor ve diyet temposunu sürdürmek zorunda olduğunu anlatan Eser Yenenler, bunu hayatına yansıtan tek arkadaşının da Murat Boz olduğunu ifade etti. “Bu Murat Boz kafasını anlamam lazım” diye konuşan Eser Yenenler, ünlü şarkıcı ile sohbet yaptı.

Şu aralar yeni şarkılar yaptığını belirten Murat Boz, Ekim ayında O Ses Türkiye’nin başlayacağı müjdesini de verdi. 137.9 kilo olarak başladığı bu mücadelesinde toplam 20 kilo vermeyi başaran Eser Yenenler, en son tartıya çıktığında 117.9 kiloyu gördü. Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz.