Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in çekimleri biten, Disney Plus’ın ilk Türk yapımı Kaçış dizisi ne zaman yayınlanacak?

Engin Akyürek’in çekimleri biten, Disney Plus’ın ilk Türk yapımı Kaçış dizisi ne zaman yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlaması beklenen dijital platform Disney Plus’un anlaşma yaptığı ilk oyuncular olan Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünü paylaştığı Kaçış dizisinin çekimleri nihayet tamamlandı. Şimdi herkes dizinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

ABD’li dijital yayın platformu Disney Plus, Türkiye pazarına girmeye karar verdikten sonraki ilk anlaşmasını Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu ile yapmıştı. İki oyuncu, hikayesi Engin Akyürek’e ait Kaçış isimli dizinin çekimlerine uzun süre önce başlamıştı.

Dizi için özel bir setin kurulduğu Gaziantep’teki çekimler nihayet sona erdi. Kaçış dizisinde şimdi yeni bir aşamaya geçildi. Bundan sonra herkesin aklında aynı soru var: Kaçış dizisi ne zaman yayınlanacak?

Engin Akyürek’in çekimleri biten, Disney Plus'ın ilk Türk yapımı Kaçış dizisi ne zaman yayınlanacak? 7

Disney Plus’ın ağustos ayında yayına başlayacağı duyurulmuştu. Dolayısıyla yayınları da hemen akabinde başlayacak. Platformun ilk anlaştığı dizi Kaçış olduğu için yapımın yaz aylarında, kanal açıldıktan kısa süre sonra yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Aksiyon sahneleriyle dolu olacağı belirtilen dizi sekiz bölümden oluşacak. 03 Medya ve Same Film’in Disney Plus için çekeceği dizide Akyürek ile Helvacıoğlu, Mehmet ve Zeynep isimli savaş muhabirlerini canlandırıyor.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin senaryosu ise Ali Doğançay’a ait. Dizinin çekimlerine birkaç hafta önce Gaziantep’te başlandı. Kaçış dizisi için Gaziantep’de bir savaş bölgesi atmosferi yaratıldı.