Ana sayfa Dizi Haberleri Yabancı Damat’ın efsane babaanesi Eftelya, yıllar sonra bomba gibi geri dönüyor!

Yabancı Damat’ın efsane babaanesi Eftelya, yıllar sonra bomba gibi geri dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem Türk halkını ekrana kitleyen ve hala hafızalardan silinmeyen Yabancı Damat dizisinin yayınlanmasının üzerinden tam 14 sene geçti. Ancak dizinin karakterleri hala unutulmadı. Yabancı Damat dizisinin en sevilen karakterlerinden biri de Niko’nun babaanesi Eftelya idi. Eftelya yıllar sonra ekrana geri dönüyor.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Sumru Yavrucuk, Erdal Özyağcılar, Engin Akyürek, Binnur Kaya gibi çok usta isimlerin yer aldığı Yabancı Damat dizisi ilk olarak 2004 yılında ekrana geldi. Dizi 2007 yılına kadar devam etti ve 106 bölüm çekildi.

Yunan armatörün oğlu olan Niko ve Gaziantepli baklavacı ailenin kızı Nazlı’nın aşkını anlatan dizinin her bir karakteri hala hafızalarda çok taze. Dizinin en unutulmaz karakterlerinden biri de Niko’nun babaannesi Eftelya’yı canlandıran Tülin Oral’dı.

Yabancı Damat’ın efsane babaanesi Eftelya, yıllar sonra bomba gibi geri dönüyor! 7

Başta torunun bir Türk’le evlenmesine karşı çıkan ama en sonunda kendisi de bir Türk’e aşık olan Eftelya, Yabancı Damat dizisi izleyicilerinin en sevdiği karakterlerden biri haline gelmişti. Eftelya’yı canlandıran Tülin Oral şimdi bomba gibi bir diziyle ekrana geliyor. Hem de tam altı yıl sonra.

Deneyimli oyuncu TRT’nin yeni dijital kanalı TRT 0’da yayınlanacak olan Mevlana dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Tülin Oral, bir süre önce vefat eden oyuncu Semra Dinçer’in canlandıracağı Cennet Hatun’a hayat verecek. Deneyimli oyuncu 84 yaşında olmasına rağmen hala oyunculuğa devam ediyor.

Çok deneyimli oyuncu uzun yıllar Dormen Tiyatrosu’nda görev yaptı. Dizilerden çok tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu, Yabancı Damat dizisinde Niko’nun babaannesi Eftelya rolüyle herkes tarafından çok sevilmiş ve tanınmıştı.

Tülin Oral en son 2015 yılında Fox TV için çekilen ve başrollerinde Özge Özpirinçci’yle Buğra Gülsoy’un rol aldığı Aşk Yeniden dizisinde rol almıştı. Usta oyuncu Mevlana ile yaklaşık yedi yıl sonra yeniden ekranlara dönmüş olacak.