Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127. bölüm fragmanında Hızır, ihaneti affetmiyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127. bölüm fragmanında Hızır, ihaneti affetmiyor!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 127. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu’nun başrollerinde yer aldığı atv’nin sevilen dizisinde yine Zeki meselesi öne çıkacak.

127. bölümden yayınlanan ilk fragmanda Zeki, büyük plan peşinde.Herkese posta koyan ve tehdit eden Zeki, kendisinden olmayanları tek tek ortadan kaldırmaya kararlı. Peki Hızır Çakırbeyli bu durumda ne yapacak? Zeki’nin bu planını öğrenen Hızır nasıl yanıt verecek? Zeki, Alpaslan’ı tuzağa çekme peşinde. Hızır ise kendisine yapılan ihaneti affetmiyor.

127. bölüm fragmanı:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. bölümünde neler yaşanmıştı?

Ömür Façalı, aileler arasındaki düşmanlığa rağmen İlyas’tan beklentisini açıkça dile getirir. İstekleri uğruna önündeki engelleri yok sayacak kadar gözü kara olduğunu bir kez daha kanıtlar.

Behzat’ı çileden çıkaracak yakınlık düşman ikili arasında yeni bir gerginliğin de sebebi olacaktır.

Kardeşlerinin intikamını almak için Çakırbeyliler ile Façalıların karşısına dikilen Zeki Sivri, kan parası bahanesiyle masayı haraca bağlama peşine düşer.

Taleplerinin yerine getirilmemesi durumunda yapabileceklerini korkusuzca söyleyip herkesi tehdit edebilmesinin sırrı ise ardındaki büyük güçte saklıdır. Hızır’ın ölümü için hazırladığı tuzakla savurduğu tehditlerin lafta kalmayacağını çok geçmeden gösterecektir.