Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. bölümünde Hızır firar ediyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. bölümünde Hızır firar ediyor!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 82. bölüm fragmanında Hızır firar ediyor. Fragmana damgasını vuran kaçışı görenler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 82. yeni bölümde yaşanacakları merak ediyor. Hızır’ın tehditkar sözleri izleyiciyi meraklandırdı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı…

Dizinin takpçilerinin heyecanla beklediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı yayıncı kuruluş tarafından paylaşıldı. 30 saniye süren fragmanda Hızır’ın haftalardır beklediği kaçış gerçekleşiyor. Beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. bölümü 28 Kasım Salı günü yayınlanacak. Son bölümdeki heyecanlı dakikaların ardından izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Hızır’ın kaçıp kaçamayacağını merak ediyordu. Fragman ile ilk ipuçları geldi.

İşte çatışma sahneleriyle başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. bölüm fragmanı…

EDHO SON BÖLÜM ÖZETİ
“Benim buradan çıkmanın bir yolunu bulmam lazım!”
Hızır, Ekrem’den başka hainlerin de olduğunu fark etmiş, bir an önce hapishaneden kurtulmanın yollarını aramaya başlamıştır. Dışarıda olup bitenlerin sorumlularıyla yüzleşmek ve ailesinin başına gelenlerin hesabını sormak varken eli kolu bağlı oturması mümkün değildir.

Ünal Kaplan, en yakınındaki adam tarafından yıllarca kandırıldığını öğrenir ve yaşadığı suçluluk duygusuyla kendine bir günah keçisi arar. Bir yandan da Hızır’ın dışarıya çıktıktan sonra yapacaklarından nasibini almamak için kolları sıvayacaktır. Aynı korkuya sahip olan diğer isim Ekrem ise yapacağı bir hamleyle dengeleri değiştirecektir.

Hala firar durumunda olan İlyas’ın öfkesi, Mürsel’i bir türlü köşeye sıkıştıramadığı için günden güne artar. Ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan Mürsel de hapishanedekileri bitirme konusunda kararlıdır. Tipi’den sonra sıra Kimsesiz Yaşar’dadır.