Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adeta cendereden döndü, dizi kurtuldu!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adeta cendereden döndü, dizi kurtuldu!

tarafından ker_def

Başarılı sunucu İlkay Buharalı ve magazin duayeni Ali Eyüboğlu’nun çarpıcı yorumları ile haftada iki gün Magazin Noteri, Youtube ekranında izleyiciyi ile buluşmaya devam ediyor. Milliyet Cadde’de yazılarıyla tanınan Ali Eyüboğlu, atv’nin iddialı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde basına da yansıyan son gelişmeleri yorumladı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde Pana Film şirketinin girmiş olduğu darbogazin diziyi de etkiler hale gelmesi, ödemelerin ve çekimlerin aksaması nedeniyle atv yapımcı Raci Şaşmaz ile anlaşmaya gitmiş ve Şaşmaz projenin dışında kalmıştı. Ali Eyüboğlu dizide yaşananların detayını anlattı. Atv’nin diziye ciddi bir operasyon yaptığını ama bunun mecburi olduğunu ifade eden Ali Eyüboğlu, şu detayları aktardı:

”Atv ciddi operasyon yaptı. Uzunca bir süredir yapım şirketinin sahibi Raci Şaşmaz’ın kentsel dönüşümde konut ihalesi vardı. Orada battı. Orada batınca dizinin prodüksiyonuna iş sirayet etmeye başladı. O nedenle atv uzunca bir süredir oyuncuların ücretini ödüyordu. Baktılar olacak gibi değil, Raci Şaşmaz’dan bütün hakları devraldılar. Artık Bahadır Özdener ile yeni bir hanımefendi diziyi yazacaklar. Dizi kurtulmuş oldu. Salı geceleri dizi atv’ye iyi reklam getiriyor. Böylece ekiptekilerin önü açılmış oldu. Daha özgür daha rahat harekete edecekler.” Ali Eyüboğlu’nun değerlendirmelerinin tamamını videodan izleyebilirsiniz.