Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz eski tadını vermiyor, eleştiriler artıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz eski tadını vermiyor, eleştiriler artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine eleştiri üstüne eleştiri var! Bugüne kadar yapılan en iyi mafya dizilerinden birisi olarak tarif edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 5.sezonuyla ekrandaki varlığını sürdürüyor.

Reytingleriyle de salı akşamlarının sürükleyen yapımı olan EDHO’ya son zamanlarda yapılan eleştiriler de dikkat çekmekte.

Tarık Ünlüoğlu’nun geçtiğimiz aylardaki vefatı sonrasında Ünal Kaptan karakterinin diziden ayrılışı da büyük eksiklik oldu.

149.bölümü 26 Kasım Salı akşamı yayınlanan diziye yönelik eleştiriler sosyal medyada yer aldı.

İzleyiciler artık eski tadı bulamadıklarından şikayetçi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz eski tadını vermiyor, eleştiriler artıyor! 7

Bir dizi hayranı, “Eski tadı yok dizinin, izlerken uykum geliyor. Bölüm sonu gene bir şey değişmedi” diyerek eleştiride bulundu.

Bir İzleyici, “Yani iyice saçmalamaya başladınız. Dizinin final zamanı geliyor anlaşılan” diye yazdı.

Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır karakterinin sahnelerinin azlığından şikayet eden bir başka EDHO hayranı da “Başrol olmasına rağmen en az Hızır oynuyor. Oynadığında da hiç konuşmuyor. Tipi hala deli rolünde.Tufan hain oldu çıktı. Fahri hiç yok dizide. En çok oynayan kadınlar. Mafya dizisini resmen aile dizisine çevirdiniz” diyerek eleştirilerini sıraladı.

Bir başka eleştiri ise “İyice saçmaladılar, araştırma yok, soruşturma yok, telefon dinleme yok. Tadı kaçtı artık” yorumunu yaptı.