Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haksızlığını unutmayan Deniz Çakır hayranlarının yeni dizi sevinci!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haksızlığını unutmayan Deniz Çakır hayranlarının yeni dizi sevinci!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın hayranları bir hayli heyecanlı… Oyuncunun yeni dönemde yeni bir dizi projesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Gold Film tarafından hazırlıkları yapılan dizinin hikayesini Sırma Yanık yazıyor… Dizi için oyuncu arayışlarının devam ettiği bir hazırlık evresi yaşanıyor… Ömür Atay’ın yönetmen koltuğunda oturacak dizinin hikayesi de merakla bekleniyor…

Deniz Çakır, 2018 yılının sonbaharında özel hayatı gerekçe gösterilerek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden gönderilmişti. Bu durum hala hayranlarının aklının bir ucunda duruyor ve yapılan haksızlık da sosyal medyada zaman zaman dile getiriliyor.

Oyuncu, daha sonra Vurgun isimli dizide Erkan Petekkaya ile başrolde yer almıştı. Ancak dizi sadece 6 bölüm sürdü ve reyting sorunları nedeniyle yayından kaldırıldı.

2 yıldır Deniz Çakır hayranları özlemle oyuncunun güçlü bir dizide yer almasını bekliyor. Yeni dizisi hakkında fazla detay olmasa da en azından başrolde yer aldığının ortaya çıkması bile heyecanı artırdı.