Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hiç bu kadar tepki görmemişti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hiç bu kadar tepki görmemişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları atv ekranında izleyicilerin karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın en son 158.bölümü 25 Şubat akşamı yayınlandı. Oktay Kaynarca,Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Sanem Çelik, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen,Emir Benderlioğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi 5.sezonunda alarm zilleri çalışıyor.

Salı akşamının en çok izlenen yapımlarından olan EDHO birincilikler de aldığı halde sosyal medyada büyük bir eleştiri dalgasının hedefinde… Geçtiğimiz haftalarda da bu eleştiriler artmış ancak dizinin senaryosu hızlanıp, aksiyon sahneleri de bollaşınca bu eleştiriler bir nebze azalmıştı.

Ancak 158.bölümden sonra gelen eleştiri dalgasının büyüklüğüne bakılır ise, senaristlerin konuyu yeniden ele alması gerekiyor.  İzleyicilerden farklı eleştiriler var ve hep aynı noktaya temas ediyor. Artık senaryo konusunda ekran başındakilerin tatmin olmadığı yorumlara yansıdı.

O yorumlardan bazılarını aşağıda bulabilirsiniz:

“Önceden, günler öncesinden beklediğim diziyi şimdi internette son on dakikasını izleyip bırakıyorum. Tebrikler senarist.”

“Senarist, Haşmet Façalı artık Emine’yle örgü mü örecek, fasulye mi ayıklayacak.Soytarıya çevirdin dağ gibi karakteri.”

“Bu Haşmet ile Behzat’ı suyu çekilmiş süngere çevirdiniz, eski havaları pek kalmadı.”

“Ne yapsan boş daha EDHO, o kaybettiğin reytingler geri gelmeyecek.. Fragmanları salıdan pazar pazartesiye attın ‘eyvallah’ dedik, bazı haftalar yeni bölüm yerine tekrar koydun ‘olsun dedik’, dizinin tekrarını hemen ardından 2 – 3 gün sonraya attın ‘eh’ dedik, sevdiğimiz karakterleri öldürdün ‘yenileri heyecan katar’ dedik, 1 ay yıl başı tatiline de ‘neyse’ dedik, en sonunda senaryonun da içine ettin artık ‘DUR’ diyelim demi…”