Ana sayfa Kadın Haberleri Unutulan yetenek Özgü Namal, 6 yıldır ekranda yok!

Unutulan yetenek Özgü Namal, 6 yıldır ekranda yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özgü Namal hayranları yıllardır ona hasret… Ne ekranda ne sosyal medyada ne magazinde Özgü Namal’ı görmek mümkün değil. Nefes terapisti Serdar Oral ile 2013 yılında evlenen Özgü Namal, Nefes isimli çocuğunu Nisan 2015’te ve Elem Su’yu da Aralık 2019’da dünyaya getirdi.

Evliliğinin ardından, iki çocuk sahibi olan oyuncu Muğla Köyceğiz’e yerleşerek oğlu ve kızını burada doğa ile iç içe büyütmeye karar verdi ve yıllardır da mutlu bir aile hayatı yaşıyor. Ünlü oyuncu hakkında çıkan bir iddia ise herkesi heyecanlandırdı.

Özgü Namal, yeniden mesleğine dönmek arzusunda. Oyuncunun dönüşü muhteşem olacaktır, zira gönüllerde de akıllara da bir hayli yer eden bir kariyeri var. Yıllar sonra Köyceğiz’de görüntülenen oyuncu, köyde sakin bir hayat yaşıyor ve ailesi için de kariyerine ara vermekten hiç çekinmedi.

Unutulan yetenek Özgü Namal, 6 yıldır ekranda yok! 7

1998 yılında İkinci Bahar dizisinde bir öğrenci olarak ilk kez ekranda boy gösteren oyuncu, birçok rolde yer aldı. Yeditepe İstanbul dizisindeki Duru karakteri ile büyük beğeni topladı. Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif Eylül olarak da gönüllere girdi.Hanımın Çiftliği dizisinde Güllü olarak mest etti ve son olarak da Merhamet dizisiyle en son ekranda yer aldı.