Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden ayrılan ünlü oyuncu, Fox TV’yi bırakmadı!

Yasak Elma dizisinden ayrılan ünlü oyuncu, Fox TV’yi bırakmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında başarılı bir beşinci sezon geçiren Yasak Elma dizisi, yine milyonların sevgisini kazanmayı sürdürüyor… Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin altıncı sezonunun da olacağı artık kesinleşti. Yasak Elma dizisinde bugüne kadar birçok ünlü isim yer aldı. Ece Dizdar da bu isimler arasına katılmıştı.

Yasak Elma dizisinin dördüncü sezonunun sonlarında hikayeye katılan Ece Dizdar’ı Feyza rolünde izlemiştik. Oyuncu beşinci sezonda da dizinin hikayesinde yer aldı ve sezonun ortasına kadar da bu yapım ile yoluna devam etti.

Ece Dizdar hikayeye renk katmıştı ve Ocak ayında da veda etmişti. Bir süredir dinlenen oyuncu, yeni dizisini de belirledi. Yine Fox TV ekranında izleyeceğimiz oyuncu, Haziran ayından itibaren ekrana geri dönecek.

Yasak Elma dizisinden ayrılan ünlü oyuncu, Fox TV'yi bırakmadı! 7

Ece Dizdar, Fox TV’nin yaz dönemi için hazırlanan Gizli Aşk isimli eğlenceli polisiye dizisinde rol alacak. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın başrolünde yer aldığı dizide etkili bir kadro oluşturuldu.

Şebnem Sönmez, Tardu Flordun ve Şinasi Yurtsever, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan gibi isimler ile yapılan anlaşmalar diziyi merakla bekleyenleri çok memnun etti. Ece Dizdar da anlaşma yapılan son isimlerden birisi oldu… Böyle etkili bir kadronun oluşturulması da Gizli Aşk isimli dizi için beklentilerin artmasına neden oldu.

Nisan sonunda dizinin çekimlerine başlanacak ve Haziran ayı içinde de izleyicilerle buluşması bekleniyor.