Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kriziyle altın yumurtlayan tavuğu kestiler!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kriziyle altın yumurtlayan tavuğu kestiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ile BVB Yapım arasında yaşanan zam krizinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili yaşananlar izleyicileri derinden üzdü. Dizinin oyuncularının bir bir veda mesajları yazması ile birlikte hikayenin sonunun geldiği de anlaşılmış oldu.

Ne atv geri adım attı ne de yapımcı BVB Yapım isteklerinden vazgeçti. Sonuç olarak da ilk 6 sezonu çok başarılı bir şekilde geçen, reyting garantili bir yapım olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesi sona erdi… Milliyet yazarlarından Ali Eyüboğlu, Magazin Noteri isimli youtube programında yaptığı açıklamada, “Altın yumurtlayan tavuğu kestiler” ifadesini kullandı.

Son gelişmeler hakkında bilgiler paylaşan Ali Eyüboğlu, şunları söyledi: “Salı günü yapım şirketinden açıklama gelecekti. Eğer atv, özür diler ve geri adım atarsa dizi devam edecekti. Ancak atv’den geri adım gelmedi. Yapım şirketi oyunculara, dizinin bittiğini, serbest kaldıklarını tebliğ etti.”

Bu bilgilerden de anlaşıldığı üzere atv, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinden vazgeçmiş ve bir adım atmaya niyetli değil.

Ali Eyüboğlu, dizinin başka bir kanalda başka bir isim ile bile olsa devam etme şansının olmadığını duyurdu. Eyüboğlu, “Çünkü 199 bölümün hakları atv”de. Dijital hakları da dahil. O karakterleri sen başka bir ad altında oynatamazsın. Buna cesaret edecek başka bir kanal bence yok” dedi.

Ali Eyüboğlu’nun açıklamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.